Catrice make-up

Izabelka_MT

Ahoj ja mám od catrice photo finish make up a je super, dobre kryje.. alé chcem od nich skúsiť aj ten penový som počula naň samé chváli

danielaaa

Ja mam od nich tiene aj ceruzku na oci a je to katastrofa, z tienov mam alergiu a vobec nedrzia, su slabe a ceruzka sa rozmazava po 10 min. ako kvalitovo by som ju prirovnala k miss sporty, kozmetika pre nastrocne

čokolatka

Ja som si kúpila Perfect resist 24hodinový a mám chuť ho hneď vyhodiť :/ kryje síce dobre ale tak mastnú pleť som po príchode domov ešte nemala.A to mám pôvodne suchú až zmiešanú. Teraz dosť váham či skúsiť ten photo finish lebo sa bojím že to dopadne podobne .

LETICIA

dobre kryje, lebo je taky ako s pudrom sumsulienka naco chces prekryvat pehy? ved to je super, ked zrovna nepas pehiska ako jednu poznam vsade po celom tele az cervene gule, ked ich mas jemne nic si z toho nerob, lebo su fajn.

sumsumienka

Ten moj kryje dost dobre. Sice mi uplne neprekryje pehy, no som s nim spokojna. Na mastnu plet by som si k nemu urcite kupila puder, lebo on je sam o sebe taky akokeby hutnejsi a mastnejsi. Ja sa vzdy musim prepudrovat. Ale odporucam.