Nerozhodná..mám ukončiť vzťah..?

Príspevok v téme: Nerozhodná..mám ukončiť vzťah..?
emma_l

Ahojte,
už dlhšiu dobu rozmýšlam, či mám pokračovať v mojom vzťahu..chodím s ním rok a pol, on ma neskutočne miluje, ale ja cítim, že ho mám asi len rada. Z času na čas mám pocit, že ho lúbim, ale vždy to je len chvílkové. Velmi mi na ňom záleží a nechcem mu ublížiť, ale neviem či to mám ďalej naťahovať. Je pravdou, že mi je s ním fakt dobre, cítim sa milovaná, je to najužasnejší a najpozornejší chalan na svete, ale..

flowerss

izabelaf. ty si na tom oveľa lepšie...vy sa aspoň bavíte o tom, že ty si zmätená, my nie. Môj priateľ nevie, že som teraz tak trochu na pochybách. A nejak sa mi to ani nechce začínať, lebo sa bojím, že sa niečo medzi nami pokazí. Ja len čakám a vyčkávam, že príde moment, na základe ktorého sa rozhodnem.

izbelaf.

flowerss, ako keby si zila moj zivot. dnes sme spolu boli vonku, a mala so pocit "ako za starych cias". akurat, ked sme sa dostali k definovaniu toho, co m. nami vlastne je, nevedela som, co presne povedat, a dala som mu najavo zmatok, co v sebe mam, ako i moje presvedcenie, ze by ma bolelo, keby som ho uz nevidela... :/

Hapyna

najlepsi bude rozchod...ved clovek ak niekoho miluje a chce ho nerozmysla nad tym, ci s nim ma byt alebo nema. V takomto vztahu budes trapit len seba a samozrejme aj jeho. Ved chudak ani nevie na com je. Aj pre neho to musi byt stresujuce. Kasli na hrcu v krku a urob to. Aj tak sa to nezlepsi. Pri cloveku, ktoreho budes milovat nebudes mat nikdy ziadnu pochybnost ci s nim mas ostat alebo nie.

flowerss

ako som písala nižšie, tiež mám zmätok, ale včera som bola so svojím priateľom a pochybnosti neboli. Teda zakázala som si myslieť na ne, aby som zistila, ako na tom vlastne sme. Cítila som sa výborne, opäť som mala pocit, že je všetko tak, ako má byť. Tak vlastne neviem, čo riešim...chcela by som mať niekedy také jednoduché myslenie ako chlapi, a nie analyzovať každú hlúposť a maličkosť

lilya

mohol by tu niekto napisat, ako to vyriesil, ak to uz zazil...moze byt z toho raz-casom pekny fungujuci vztah, v ktorom su stastni obaja? staci len cakat na tu spravnu chvilu, kym o tom budeme presvedceni alebo to zabalit hned, ako su pochybnosti...?

izbelaf.

presne taky isty problem mam aj ja. chalan je do mna zalubeny po usi. uvedomujem si, ze je to neskutocny dobrak, zniesol by mi modre z neba, toleruje mi moje nedostatky, dokaze sa ospravedlnit, ked nieco pokasle, mame mnoho spolocnych zaujmov... ja ho vsak nelubim a on to vie. dala som mu sancu, stretavame sa, ale mne tam chyba iskra. on toto nedokaze pochopit. navrhla som mu aj kamaratstvo, ale on to odmietol, lebo prenho je to bud, alebo... stale cakam, ci sa nieco zmeni, a nic. co mam robit? poradte, prosim... :(((((((((((

lilya

och aka som rada, ze taketo pochybnosti vo vztahu nemam sama...nijake riesenie nemam, ale asi ani neexistuje.cakam ze casom budem 100% presvedcena o tom, ci s nim chcem byt alebo nie...ale v pripade, ze by som sa rozhodla zaporne, sa rovnako ako ty flowerss, velmi bojim toho, ze by som uplne prisla o uzasneho cloveka...

flowerss

mám rovnaký problém. Len s určitosťou viem, že po prípadnom rozchode by so mnou prerušil akýkoľvek kontakt a prišla by som o úžasneho človeka.

jajka001_

hladas vo vztahu nieco ine, ako to, co ti on dava. mozno neskor budes hladat prave toto, lasku pohodu a klud, ale teraz potrebujes nieco ine a tento vztah ta dusi. nechces mu ublizit ale ak to neklape, netreba to natahovat, rozidte sa, ostante kamarati, ak sa to da a hladat chalana ktori mozno nebude taky perfektny ale lepsie ti sadne.

ivana45

emma, kolko mate rokov ? Ako casto sa stretavate?
Aj nenapadne lasky mozu byt krasne.
Predstav si ho, ako vchadza do dveri. Usmejes sa v dusi?
Predstav si, ze meska a vies, ze ide autom. Citis obavy, ci nemal nehodu ?
Pohodlne sa usad, upokoj sa a predstav si vasu spolocnu buducnost za cca 5 rokov. Pomaly. Paci sa ta predstava alebo sa ta zmocnuje nechut az panika?