Dlhá výdrž=problém ?? chcem počuť názor žien-sex

Príspevok v téme: Dlhá výdrž=problém ?? chcem počuť názor žien-sex
tom332

Zdravím, mám taký menší problém chodím s priateľkou už cez rok a ešte som sa pri nej ani raz neurobil, veľmi ma vzrušuje je to s ňou super ale pri sexe sa vždy urobí behom 5min a keď jej to robím rukou 2-3min ústami tak do 10min. raz som ju urobil krásne :) a za chvíľu že ideme na to znova možno to pomôže sexovali sme cez 20min a neurobil som sa :/. Čo môže byť dôvodom ?,
Ženy prosím vás je lepšie ak sa vám frajer urobí hneď alebo mu to trvá dlho alebo niekedy vôbec :/, mám pocit v poslednej dobe že už ju to ani neštve že sa jej jedná o to že sa urobí ona :/

kaciatko_7

ja by som nebola spokojna keby sa moj partner neurobil vobec, radsej nech to trva dlhsie... no my s tym problem nemame, skor je to u nas niekedy opacne... co si pamatam, mozno dvakrat sa stalo ze sa partner nespravil za dva roky nasho sexualneho zivota, a vtedy som z toho nebola dvakrat nadsena, ale boli na to objektivne dovody... skor sa stava ze sa pri styku nespravim ja a partner vtedy tiez nie je spokojny... dolezite je sa uvolnit nemysliet na nic, ako keby si nebol pri zmysloch, mysliet len na pocity a prezivat ich... ty sa podla mna moc sustredis na to aby bola partnerka spokojna, netvrdim ze to nie je dolezite, ale keby si na to tak nemyslel a viac to prezival bola by spokojnost na obidvoch stranach...

tom332

bibbba- myslíš že ja nie ?, vieš štve ma to že ma chce urobiť aj by ma rada urobila ale proste to nejde neviem prečo :/ veľmi ju milujem ale stále to nejde. Môže to byť mojím vekom mám 17.

AdamKrt

baba60606 -

analyza vernosti partnera na zaklade toho, kolko mu to trva neexistuje.

a/ mohol masturbovat aj 5x denne a nema chut,
b/ moze to mat stale rovnake, alebo zakazdym ine. Zalezi od nalady, pocase, stresu, atd.

Proste zle polozena otazka na ktoru neexistuje uspokojiva odpoved. Nezistis to takymto sposobom vobec.

baba60606

Mam taky problem....bola som mesiac v taliansku tak sme s priatelom vobec nemali styk...kazdy mi hovory jak ma podjebava a tak....tak moja otazka je,chlap ked mesiac nesexu trva mu to dlho pokial sa urbi alebo kratko,alebo je to individualne?

AdamKrt

tom332 Dnes 18:02 - to co popisuje, viacmenej poznam, i ked mam trochu inu situaciu.

Podla toho co pises sa zda, ze Tvoja priatelka je lahsie vzrusiva. Vacsine zien to trva podstatne dlhsie urobit sa. Problem je, ze Ty sa snazis urobit jej dobre a to obnasa, potlacovat svoje pocity a sustredit sa na jej. Avsak, ked to robis, oddelujes aj svoje vyvrcholenie a ked ona uz ma dost, povie STOP, zrazu zistis, ze si sa neurobil a na nu je to uz moc.

Nech Ta potom dokonci trebars ustami, alebo skuste anal.

Inak, radi Ti dobre. V takomto pripade, bude radsej vacsi sebec a ak sa budes sustredit iba na seba, podari sa Ti uspokojit aj ju.

Tiez sa sustredujem na uspokojenie partnerky, ale taka hodinka to je len rychlovka, vacsinou to trva viac. Partnerka je uspokojena dobre, ale po urcitej dobe uz nevladze, ma dost i ked by som este mohol. Mne to zas nevadi, nemusim sa urobit vzdy. Potom ked chcem, pokracujeme az k vrcholu, pripadne ma urobi oralne do konca.

Ale uz sa obcas - par krat stalo, ze som sa snazil, ona bola uspokojena a mala dost a uz nechcela pokracovat - po par hodinach a niekokych vydatnych orgazmoch, co bola solidne odvodnena :)

To cloveka poriadne nastve, ked zapiera svoje pekne pocity, aby dlhsie vydrzal a nakoniec musi ist spat nevybureny, nadrzany... Ale zas, naco to robit na silu. Mna tesi ten pocit, ked viem, ze som ju dobre uspokojil :)

Najlepsie je dohodnut sa na postupe a neodkladat milovanie na neskoru dobu, lebo potom clovek byva unaveny a chce sa mu spat.

Ak ona ma pristupovat stale takto, ze sa neurobis, tak ozaj bud sebec a kym sa urobis, bude uspokojena aj ona. Podla tych casov jej to ide celkom rychlo.

lienocka2

A meníte polohy pri sexe? Tak skúšajte dokedy sa to nepodarí, keď to nešlo za 20min. tak to možno pôjde za polhodku. A keď ťa robí pusou alebo rukou tak sa spravíš?

tom332

Sobecký to mi stále vraví aby som bol, pretože nie som :(,,, že je to len o tom v hlave. Pri masturbácii sa urobím, ale keď sme spolu chcem dobre len jej a chcem aby sa jej to páčilo a krásne sa urobila na mne mi v tej chvíli nezáleží. Venuje sa mi dosť :/ ale potom neviem kde môže byť problém.