Ziarlim, no nechcem ziarlit

Príspevok v téme: Ziarlim, no nechcem ziarlit
milly345

Ahojte, ide o to ze priatel ma stretavku zo strednej skoly, ja to beriem ako normalnu vec, v ziadom pripade mu nehovorim aby tam nesiel ani nic podobne, ale tak v podvedomi mi to trosku vadi kedze som trochu ziarliva. Viem ze nemam na to ziadny dovod, chcem sa toho zbavit ale zatial sa mi to velmi nedari. Urcite je tu mnoho z vas co to zazivaju. Sme spolu uz dlho a verim mu ale ja niesom velmi dovercivy typ z coho vypliva ze neverim ostatnym ludom. Nechcem zaidne rady len nejake nazory alebo ako vnimate vy taketo situacie. Chcem si len tak s niekym pokecat.

abrhplus

to je tvoja povaha, a myslím ani nič ta nemuselo ranit ani nemusíš mat nizke sebavedomie, proste si žiarlivá,s tým nič nenarobíš.vacsinou ludia čo maju nizke sebavedomie žiarlia.Možno by si sa mohla analizovat, čo to sposobilo aj ked ja si osobne myslím hocioč odbornici povedia že to je v človeku,si proste taká.

milly345

slnecnicaa....tak väcsinou chodime spolu von a tak, ale to je dost malo kedze my sme uz skor take typy co si radsej daju vinko a pozru doma nejaky film, nas to uz nejak prestalo bavit to chodenie po diskotekach, takze ai tak..

slnečnicaa

Presne tak, ak by ta chcel podviest, uz to davno spravi. To spolu chodite uplne vsade??
Inak, mimo temy, preco je to tak, ze ked ide frajer, frajerka von bez nas, tak sa ozveme kamoskam, kamosom, to len vtedy su nam dobri?

vava111

ja vzdy mojmu Matovi poviem,kdeze by si nasiel lepsiu a krajsiu laska moja,co by ti tak dobre navarila a to ostatne:)a vie ze mam pravdu haha

milly345

Dakujem vam trochu ste ma upokojili, ano to aj planujem ze si aj ja urobim nejaku akciu s kamoskami davno som s nimi tak nebola, to mi urcite pomoze aby som na to tak nemyslela, len aby mal niekto prave vtedy cas :)

lauder2

Skús to predsa len nedať najavo, pekne sa usmievaj, povedz mu pri odchode tak maminkovsky "a buď dobrý", prípadne si vtedy tiež urob nejaký program s kamoškami vonku, nebudeš na to tak myslieť a možno bude žiarliť on na teba keď sa budeš zabávať a bude sa z tej stretávky ponáhľať za tebou :-) U nás to tak býva :-))

fifiBB

pokial máš možnosť sprav si pekný večer, pozvi kamošky...a skús sa na to dívať svojimi očami, akože ty máš stretávku, prídeš tam 80% ludí tam bude zadaných, nestihneš sa porozprávať ani s polkou triedy, nieto ešte nájsť spolužiaka ktorý je sexi, nezadaný, poprípade pripravený podviesť svoju ženu s tebou, ktorá tiež trčí doma..to je aká pravdepodobnosť?..vieš..
Inak sa neboj že si iná, žiarlime všetky..

milly345

bibisa....my sme tiez spolu 4 roky, ja to tiez nechcem davat najavo ale neviem ci to zvladnem ked uvidim nejake fotky a tak. Viem ze ked mu budem nieco dopredu uz vycitat a hovorit tak to bude len horsie.

vava111

aj ja ziarlim,ale ked to das chlapovi znat,tak si bude akuraaaat moc isty a ...ja som mala tiez stretavku,a kazdu hodinu mi volal,ci ma tam niekto neobtazuje,bolo to zlate:)ale teraz k veci...ked ta bude chciet podviest podvedie ta,a ty sa netrap,lebo ziarlivky stracaju na inteligencii aj krase...len ho pekne vyparad,vyvonaj a ty si urob pekny vecer,vana relax,natrap sa ...ked sa naozaj milujete,tak ta urcite nepodvedie...