Bez orgazmu :(

yye

A VIES SA VOBEC PRI TOM UVOLNIT SKUS DLHSIU PREDOHRU.ALEBO SKUS ABY SI TI BOLA RIADIACA PAKA PRI SEKSE ROB LEN TO PO COM TI TUZIS A PARTNER NECH UZIVA

dracica

ked som s chalanom a milujeme sa tak s nim nikdy nedosiahnem vrchol-ja orgasmus,on sa vzdy spravi ale ja nie.Ako sa mam aj ja spravit?Ako viem ze som dosiahla orgasmus,mozno som ho aj s nim dosiahla,no neviem...Co je to vlastne orgasmus,poradte mi prosim,som z toho zufala a zmetena.Uz si myslim ze som ina ako ostatne kocky.

DJko

markketa: prepac nexel som sa ta dotknut, fakt sorky:)))
ako som na tom ja? akurat to riesim v tej teme co bola povodne pre teba,,,
moment hodim to sem alebo ty ides ta?

markketa

a čo ty Djko ako si natom ty s uspokojovanim svojej polovičky?ty svoju radu nenapišeš?som zvedava,minule si ma pekne zotrel,že som od veci,ale nevadi.každy mame svoj nazor.

tami23

aj ja som pri milovaní veľmi vzrušená,ale taký skutočný orgazmus nemám,jedine ked na nom sedím a triem sa o jeho penis,vtedy mám to je asi ten cez klitoris,ale je to fajne,a ked si sama robím dobre aj vtedy ho mám,ako sa prejavuje ten vaginálny??
je iný ako klitor.?

rybka00

ja som tiez nemala orgazmus do svojich 20.a potom som si to raz urobila sama a ked sme sa potom milovali tak som sa pri sexe zacala sama drazdit.partnerovi sa to velmi pacilo a bolo to fakt super.Oralom som sa este nespravila nikdy...to by ma musel lizat asi hodinu...neviem preco ...zavidim ale babam ktore sa spravia za 3 minuty -aspon to tak hovoria.a este uzasna vec je vibrator.nie dnu,ale prilozit na klitoris pri sexe.je to straaasne mnam.
takze moja rada je-ked budes uplne sama, daj si deci vinka, pusti si pecko,alebo nejaky film ktory ta vzrusi a poriadne sa so sebou pohraj...