Wellness vitaminy z Oriflame

Príspevok v téme: Wellness vitaminy z Oriflame
peta123456

..ahojte, neviem, ci si ich mam objednat.... myslite, ze su kvalitne?? pise sa, ze je to z prirodnych zdrojov, dufam, ze to teda nezanesie telo este viac... ma zaujalo, ze tabletky obsahuju astaxantín, dalej nejake dalsie vitaminy a omega 3 mastne kyseliny... ci by ste doverovali, ze je to porovnatelna kvalita, hmmm...dajme tomu ako nu-skin a pod...no a su lacnejsie samozrejme..

Kristína

vitamíny, užívam pravidelne, kokteily taktiež veľa vecí po zdravotnej stránke sa mi upravili, napr: menštruácia sa mi upravila tiež, sú skvelé určite odporúčam majú 3 proteinové zdroje, vieme o nich veľmi veľa, zoberte si napr. prídete do lekárne a oni vám tam max. povedia koľko ktoré vytamíny stoja, neviete, na čo sú vám dobré, neviete čo obsahujú ale hurááá kúpime si ich pretože sú z lekárne a musia byť dobré :D ľudia prosím vás zobuďte sa nie je všetko ideálne čo kupujeme v lekárni je tam hrozne veľa chémie a to mi musíte dať za pravdu... len toľko som chcela, nemám rada keď niekto uráža Oriflame, alebo nebodaj tieto skvelé wellness výrobky,... najskôr si je treba niečo zistiť a potom až rozprávať :)

jaanula 25

Ja robim uz dlho oriflame.Je to velka spolocnost v ktorej sa vyrobky testuju na farmaceutickej urovni to znamena ze su ako z lekarne.

jankaaaaaaaaa

no ja by som tomu urcite neverila,. taketo vitaminy sa daju zohnat aj z overenych zdrojov. oriflame a avon a pod.vobec neverim a uz vobec nie ked ide o vitaminy