Veštica

veve_IX

nezobralo mi celý link. Daj si na tej stránke vyhľadať "Pavol Hucík" (pán v červenej bunde na fotke - to je ono) odporúčam prečítať.

veve_IX

fakt neodporúčam, stokrát radšej psychológa. Veštice vlastne "pomáhajú" na základe nejakých pochybných praktík, kt. sa nedajú objektívne overiť, keďže majoritná spol.ich nepozná. Kto ich pozná, je subjektívne (a tým pádom pozitívne) voči ním zaujatý. Tu je konkrétny príklad zo života k tejto téme:
www.mojpribeh.sk

alterego

v humennom, ci tam niekde je jedna pani a z pocutia viem, ze si ju ludia velmi chvalia. nie je to vestica v pravom slova zmysle, ze "poviem vam co vas caka v buducnosti" skor sa zaobera bielou magiou a pomaha ludom na duchovnej ci energetickej, ci ako to nazvat urovni. ja osobne takymto veciam neverim a odporucam radsej psychologa. ale ak clovek potrebuje aj takuto barlicku, tak je to jeho vec a nic proti

veve_IX

neviem v čom je problém, ale tým že si dáš niečo vyveštiť myslíš že sa tvoj život zlepší? budeš šťastnejšia? a v čom? Ja myslím že nie...Ešte viac budeš tápať v neistote. To nie je cesta, tá spočíva v hodnotách ako je Láska, Nádej, Pokoj, Radosť, nezištná služba iným, Pokora, kvalitné vzťahy...toto robí človeka šťastným, skús sa nad tým zamyslieť :)

kudrlinka

Po precitanie nejakych knih... Ja by so tom chcela.... Moj zivot je na dne... Ja uz nevladzem, potrebujem aspon takuto pmoc... Prosim nejako poradit.............

veve_IX

Neodporúčam takéto aktivity. Môžu viac uškodiť ako pomôcť. Veštenie je hlúposť, môže narobiť množstvo zbytočných problémov.