Chronická nepavosť, depria...

Príspevok v téme: Chronická nepavosť, depria...
j.cash

Zdravím,prosím vedel by mi niekto poradiť,ked nemôžem spať a psychiati mi nevedia podať to správné hypnotikum. Dôvod je ťažký mam po NCMP aj po infarkte a mnoho iných chorôb.Som z toho velmi zničený.Ako starý človek niesom schopný žiadnej činnosti.Cez deň vädšinou ležím.Ale nie som schopný iného.Neviem ako môžem vôbec byť pri živote.Vopred ďakujem.

RNG

A este riedenie krvi nattokinazou, lebo infarkty a porazky su sposobene povacsine krvnymi zrazeninami, ktore sa tvoria hlavne pri prilis "hustej" krvi, tj krvi s vysokou/rychlou zrazanlivostou, naviac s vela triglyceridmi a cholesterolmi.

RNG

oprava telo vyraba zo serotoninu melatonin.
A doplnujes melatonin pred spankom, davka 1-10 mg, podla potreby.
Zabudol som tam pripomenut pouzivanie lecitinu, 2 x 1 lyzica tyzdenne, lebo starsi ludia maju spravidla zapchate cievy tukovymi a tukovobielkovinnymi nanosami, co treba lecitinom precistit(emulzifikovat)

RNG

Telo samotne vyraba zo serotoninu pocas dna na silnom svetle spankovy hormon serotonin, ktory sa vyluci vecer v tme, ked clovek vypne alebo stlmi mozgovu a telesnu cinnost.
Tento sa da prinajhorsom doplnit, ucinna davka je 1 az 10 mg podla potreby, berie sa tesne pred spankom.
Hladina serotoninu sa da zvysit napr doplnkom L tryptophan alebo este ucinnejsie, 5-HTP, 100 az 200 mg.
Inac na utlmenie nervovej cinnosti su aj rozne byliny, napr valerian, pastierska kapsicka, chmel a podobne.
A to je bez navykovosti a hromady skodlivych postrannych ucinkov chemickych patentovanych liekov.

Podla popisu sa jedna o cloveka, ktoreho telo je znacne zamorene chemikaliami(lieky), ma oslabene travenie a absorbciu a teda by sa mu zislo cistit si telo absorbentmi enzymami a pouzivat pomocky na travenie, ako kyseliny, eznymi, vlakniny a probiotika.
Pripadne nieco na zvysenie vyroby energie priamo, ako ubiquinol, ATP, a PQQ na regeneraciu z zvysenie poctu mitochondrii

luciano

Existujú nenávykové antidepresíva, ktoré upravujú spánok napríklad Trittico, Valdoxan, alebo Mirtazapín.