V kolkych rokov ste mali prveho chlapca/dievca???

Nickname25

Mam 11 a neviem ako povedat ze chcem chodit z babou. Ako jej to povedat ci by so mnou chodila? Za radu budem vdačný.

ella811

Dominika2002-veď si ho nechceš vziať nie? Načo im to hovoriť? Sestre, súrodencovi možno hej, ale čo povieš, mami, oci, babi, dedko, viete čo? Zamilovala som sa(!), nasledovali by akurát tak prednášky- typu-nebezpečenstvo vzťahov. A k tomu, veď s ním ešte nechodíš. Keď začneš, tak sa môžeš zmieniť, že...no dobre! Idem za svojim chalanom, lebo s vami sa to už nedá vydržať. :D ale keď by ste sa potom rozišli, tak im to možno budeš musieť aj vysvetľovať....no veľa šťastia, ako pokračuješ? Už ste si aj pokecali...?

Dominika2002

Zachvilku mam 15 paci sa mi strasne jeden chalan.... no on ma 17.... ako mam povedat svojej rodine ze sa mi paci jeden chalan?

relation

Ja mám 24 a nemal som ešte ani jeden vzťah. Občas aj ja mávam myšlienky, že som prepásol nádejne roky o samote, ale myslím si, že je to lepšie, ako keby to malo byť nasilu, najdôležitejšie je byť spokojný a vyrovnaný sám so sebou, mať život v absolútnom poriadku, potom si myslím, že je človek pripravený na skutočný vzťah, ktorý bude trvať viac, ako len pár mesiacov. Ale je pravda, že aspoň nejaká dobrá kamarátka do živote by sa zišla, podporiť sa a tak. A mimochodom, ak si myslíte, že je to divné, alebo vás kvôli tomu majú za divných, tak je kopec dobre vyzerajúcich ľudí, proste ľudí, ktorým životné okolnosti nedovolili mať skorej vzťah, ako by chceli. Rodinné problémy, choroba, len dneska nie je moderné mať prvý vzťah po 20, pritom to nič o človeku nemusí vypovedať. Nedajte sa oblbnúť dobou.

IwantBeHappy

Prvého skutočného so všetkým čo ktomu patrí v 18 :) a nelutujem..mohla som dokonca kludne počkať aj dlhšie a nechať si to pre iného ...pretože, to s ním nevyšlo ...:) netreba sa ponáhlať ...