ako dlho ?

Príspevok v téme: ako dlho ?
sandy22

táto tema tu uz bola urcite viac krat rozoberena ale chcem sa spytat ako dlho vam trvalo kym ste uplne zabudli na niekoho s kym ste prezili par peknych rokov ja uz neviem myslela som si ze som z toho vonku a vzdy ked mi ho nieco pripomenie som zufala.. myslela som si ze klin sa klinom vybija snazila som si najst druheho chlapca ale nie je to ona z mojej strany tam laska nebola bolo videt ze je to silené nech len na to zabudnem no nepodarilo sa to..pri tom bol na mna zly a ja som sa s nim rozisla ale preco stale na neho myslim a preco mi stale chybaju tie pekne chvile aj ked ich bolo pomenej ale boli ! bola to moja prva velka laska a uz chcem zabudnut konecne snazim sa chodim s kamaratkami von ale ked sa dopocujem ze bol niekde s nejakou babou vonku ide ma roztrhat od nervov ako ziarlim pri tom viem ze ked by aj nejaku mal casom ta baba zisti co ej zac a necha ho a viem ze ziadnu tak nebude lubit ako lubil mna to viem ale bojim sa ze ani ja uz ziadneho enbudem lubit tak ako jeho :/ takze este raz otazka po akom dlhom casovom intervale ste konecne zabudli na vaseho ex ?? a pre poznamku mam 22 rokov a s byvalym som bola 2,5 roka aj s pauzami.. dakujem za komentare

peti78

Ja budem mat na vianoce rok co ma nechala stale nanu myslim aj ked mi strasne vela krat ublizila,ale je to uz ovela,ovela lepsie. Mam uz aj chut do zivota:)chce to vsetko len cas,ja len dufam ze sa aj na somara usmeje stastie a ked nie tak si na konci poviem ze mi to v tomto zivote nevyslo mozno v druhom vinde:D

jahodka123

NO, myslela som si, že to nikdy nerozdýcham, ale bolo to niečo cez pol roka. Sama som bola prekvapená, ako rýchlo to pominulo. Ale nie čas lieči rany, ale láska. Tak to bolo aj u mna. Ale netreba hladať nasilu. Ono to príde samé a ani sa nenazdáš, bude dobre ;)S bývalým sme boli spolu 3,5 roka a aj sme spolu bývali - len tak pre info. Držím palce, nech si z toho čím skôr von :)

sandy22

dakujem pekne vsetkym ktory si nasli cas a odpovedali mi a naozaj budem sa snazit na vsetko zabudnut vravim ze som bola celkom okej len ja som spravila chybu som sa spytala kamosky ze ako sa ma a vraj sa stretava s nejakou babou neskutocne som ziarlila tak to teraz na mna nejako dolahlo dufam ze to po chvili prejde ved ked si predstavim co robil mne a caka to to dalsie dievca tak ju mozem akurat tak lutovat :/

kacorita

nezavidim ti tuto situlaciu, pretože velmi dobr viem ake to je...hm najlepšie uobiš ked sa s nim vobec nebudeš stretavat, žiadne informacie o nom nezistuj, aj ked velmi chceš, si zvedava ale nerob to...ked človek zabuda na niekoho koho miluje je to velmi, ale velmi tažke...ale ver tomu že časom to prejde..može to trvat aj 6 10 rokov, je to velmi individulalne..a ver tomu že si ešte vela potrpiš, pospominaš, poplačeš...a dobre robiš, zabavaj sa ako vieš, a ked si nanh niekedy spomenieš tak utejak myšlienkami rychlo niekde inde, snaž sa mysliet na niečo ine...

držim ty palceky :)

wreck

tak to ano. ak si si ista, ze naspat cesta nevedie, tak uz ziadne rozhovory ani vobec nic. ked sama citis, ze ti to neprospieva, nepokracuj v tom. spomienky ti to nevymaze, pekne chvile nevrati a stav ti to nezlepsi.

iba ak by niekde hlboko v tebe stale bola malicka iskierka a ty by si chcela, aby sa znova rozhorela. ale z textu to tak nevyzera. takze ja hovorim vsetko zrusit. a kontakt obnovit, ak vobec, az ked budes zase vyliecena alebo stastna.

sandy22

wreck
ano je mi jasne a dufam v tom ze za par rokov sa len budem cudovat tomu ze ako som mohla za niecim takym plakat ale ked ja som si uz myslela ze som z toho vonku a dnes sa stala jedna situacia ktora ma maximalne vytocila takze som zistila ze som teda neni z toho uplne vonku.. a to ma na tom stve .. preco mi zalezi este stale na cloveku ktory mi tak velmi naublizoval a s ktorym som sa rozisla ja ??? a fc som zrusila davno telefonne cislo viem naspamat takze je to zbytocne chyba moze byt v tom ze sem tam sa mi ozve a ideme pokecat ale naozaj len pokecat nic viac lenze po tom co sa dnes stalo asi by som mala zrusit kontakt uplne vidim ze mi to neprospieva ale naopak..a ja sa naozaj snazim sustredit na ine veci chodim cez tyzden do skoly ktora mi zaplna cely tyzden a cez vikend chodim von ale vzdy ked pridem vecer domov a lahnem si myslim na tie pekne chvile s nim a rozmyslam ake by to bolo vratit tie casy spat teda tie pekne a chyba mi to velmi..
atm
ver mi ze doma na zadku nesedim

atm

na svete je 7 miliard ludi, to jest viac ako globalna populacia potkanov. sance ze stretnes niekoho noveho s rovnakymi pozadovanymi vlastnostami su, pokial nebudes sediet len doma na zadku, takmer hraniciace s istotou

wreck

sandy, to je velmi individualne, u kazdeho su ine podmienky, ina skusenost, inak hlboka laska a vobec iny mozog a prezivanie veci.

su taki, ktori skocia hned do noveho vztahu a na minulost ani nepomyslia, a naopak, su taki, co im to trva roky, kym sa z toho ako-tak dostanu.

nedavno tu bola jedna podobna tema s nazvom 'ako zabudnut?', ale vidim ze uz je zrusena. skoda. boli tam zaujimave veci.

neboj sa toho, ze uz nikoho nebudes tak milovat. na taky strach nie je dovod. urcite si este velmi mlada. za 4-5 rokov sa obzries dozadu a budes si hovorit sama pre seba, ze tomu by si v tom 2011-tom nikdy neverila.

ak ti tie myslienky sposobuju naozaj navaly hnevu, uzkosti alebo zufalstva, snaz sa uplne odstrihnut od jeho zivota. prezivam to velmi podobne. zrus fb, zrus telefonne cislo, ovladni tuzbu vypytovat sa spolocnych znamych... v kombinacii so sustredenim sa na skolu alebo veci, ktore mas rad, ti to ciastocne pomoze.

ja napriklad mam po 9-rocnom vztahu strach zo zien. strach, ze zase niekomu dam co len budem vediet a odmenou mi bude 'noz do chrbta'. a niekto iny sa len otrasie a o par mesiacov uz sulozi v inej posteli.

pekne chvile este pridu. aby si raz nebola prekvapena sama zo seba, o kolko viac dokazes milovat, nez si si myslela. :-) zachovaj si tuto nadej a stale ver, ze niekto sa este najde. to ti velmi pomoze dalej.

chlapov je na svete ako sr4c1ek. :-)