Stale svojho otca nenavidim...

Príspevok v téme: Stale svojho otca nenavidim...
katuskaa9898

ahojte.pred par mesiacmi som vam sem pisala na temu "urobila som dobre?!" z tej istej prezyvky z ktorej pisšm teraz (katuskaa9898).Možte si ju vyhladat.Už teraz sa vam ospravedlnujem za tie W a same bodky, viac ludi to tam rozčulovalo, ale bol to hlupy zlozvyk.

Teraz k veci. Po tom všetkom čo nam urobil si k nemu nemožem najst cestu. Raz je dobre, raz nie. od vtedy som sa s nim pokušala nadviazat komunikaciu, aj bolo dobre. Ale on to vždy pokašlal. Vždy sa začal rozčulavat pre hluposti, kričat, vyhražat, no odkedy som ho udala sa nas nedotkol. A len raz by to skusil a zaplatil by zato basou. Lebo my sme si už vela vytrpeli. Vypije si stale (pritom to ma zakazane, lebo stale sa to rieši, a nieje to ešte uzavrete, predpokladam že skonči len z podmienkou a pokutou, pričom ta pokuna v našej finančnej situlasii fakt nepomože:(..)Ja viem že robim chybu ked chodim vypovedat a to tu, že ked sa spytajú či pije poviem že nie, a to preto lebo počuvam mamu, ta si nevie predstavit že by ho zavreli(bohužial ma taku povahu že mu všetko vždy odpustila a tym robi velku chybu). No a ja proste zato všetko ho nenavidim, neviem si pomoct ale proste je mi proti srsti, najradšej by som bola kedy vypadne z domu, už len ked počujem jeho hlas tak proste neviem ako vam to vysvetlit, hnusi sa mi, aj stale sa ho bojim. Mamka mi rozpravala že nemože pochopit ako ho tak možem nenavidiet že rozmyšlala nad psychologičkou.Ona aj moja sestra v pohode, oni nepocituju to čo ja k nemu, sama tomu nechapem. ale je to fakt take nepochopitelne že ho nenavidim po tom všetkom čo nam urobil?

to poznam

Ja to tiez poznam moj otec, ak sa tak vobec da nazvat, je velky nervak ,hlavne ak si vypije, no popravde ani nie tak na mna ako na mamku a to ma najviac štve, rad by som munieco povedal alebo ja neviem co ale ,no bojim sa on jevnepricetny ,ma vykyvy nalad ,lahko sa naserie a ja este neviem co ... (ospravedlnujem sa za diakritiku, ale som na mobile :P)

sindri

poznám niečo podobné. Tiež mám takého neskutočne veľkého nerváka doma. Niekedy je kľudný,ale inokedy zas hrozný. Ja len jednu vec pri takomto type ľudí nechápem: na čo, do kelu chceli mať rodinu a deti, keď vôbec nie su rodinne typy? To kvôli tomu, aby sa mali komu vyhrážať a urážať?

VIKINA1992

moj otec je nervak po jeho otcovi. velmi lahko sa urazi, a potom mi nadava (minimalne 30 minut) ze som krava, sprosta pubertacka ci sopliak. chcem aby sa nasi rozviedli, uz sa u nas volalo aj policajtov, ale to nic nebolo. je to velky nervak a strapnuje ludi pred ostatnymi ludmi na ktorych mi zalezi napr. hovori im ze sa nesprchujem, ze ani vlasy si neviem umyt.. akoby som bola nejaka spindira. Sice na mna ruku nepolozil, ale tie slova ma rania, a jeho krik, nadavky.. raz mi dokonca povedal, ze som sa nemala ani narodit. som na tom uz dlhsie psychicky zle... co mam robit, ked svojho otca nenavidim?

ta3

uz vtedy, ked si predtym sem pisala, som vyjadrila obdiv nad tym, ako sa snazis veci riesit, mate to s mamou tazke, uplne Ta chapem a neodsudzujem za Tvoje negativne city voci otcovi, ani Tvojej mame sa necudujem, ja som doma v detstve tiez zazila kadeco, az ked nie az v takom rozsahu, mama tym tiez velmi trpela nielen za seba, ale aj koli nam detom, ze nemame kludnu domacnost, ale tiez by nikdy nebola proti manzelovi-mojmu otcovi zakrocila, proste slabe povahy sa nedokazu vzopriet a netreba ich za to vinit

bibba

najradsej mam tuto reklamu, ide tam sice o heroin. ale zavislost jak zavislost. znici ti telo, vztahy, zivot, a moze ta aj zabit....

www.youtube.com

jajka001_

povedz pravdu ze pije. ked to nad nim prehrmi, zas zacne byt agresivny a pit viac. tvoja mama robi velku chybu ze s nim ostava a nechrani vas. je normalne ze k nemu citis to co citis.