Lymfatické uzliny

Príspevok v téme: Lymfatické uzliny
Erula

llek.... ja som ti uz pisla ohladne mojej 31 ročnej dcere , len to neviem tu najst.ako som vtedy písala vysledky krvi mala v poriadku.Asi v marci tochto roku 2011 si stazovala na bolest pod lavym rebrom cize slezina , bola na USG brucha kde jej nenasli nic a nemala zväčšenu ani slezinu a ani pečen. Tie liymfaticke uzliny zvykne mat niekedy zvačšene ale to ona máva už asi 15 rokov , lenže teraz sa stažovala že ako ich mala zvačšene ju to tlačilo až na klúčnu kost, predtym asi dva tyždne bola prechladnuta mala nádchu ale nebrala žiedne lieky len si davala coldrex a kvapky do nosa. Teraz sa jej troška zmenšili ale ona to ma stale tam take dost velke asi 2 cm tú jednu uzlinu a teraz si vraj nachmatala aj vzadu na šiji taku menšiu ako cca šošovica , a doktorka jej nachmatala aj v slabinach take malinke ale to vtedy po tom prechladnuti a teraz ani neviem či si to sleduje. Dost často sa stažuje ,že ju picha v kostiach v nohách a a vraj ona ma určite rakovinu ,vraj za posledne tri mesiace mala take nočné potenie asi 2 x alebo trikrat ,že sa aj sama divila. Ale mne sa zda ,že vtedy mala zapal močovych ciest ale nie som si ista ked to mala naposledy , bože uz som pometena teraz jej lekárka povedala najlepšie bude ked da jednu uzlinu vybrat a poslat na histologiu. Ale ona to napisala tak ,že (neviem si teraz spomenut) limfopro...., nieco ako spomalena T leukémia alebo nieco take som čitala na internete. Neviem si spomenut ako to tam je napisane. bojim sa velmi a najradšej by sme to dali vybrat v Ba ale neviem kam by sme sa mali pohnut, vraj sa to potom posiela do Martina , ešte by som sa chcela opytat , že či to boli to vybratie tej uzliny ona tu väčšiu ma asi tak 4-5 cm od sánky na krku, velmi budem čakat tvoju odpoved . a ešte by som sa chcela opýtat ,že aké su šance na uzdravenie tejto choroby , a čo je včasné štádium ? Dceru teraz často pobolieva brucho v okoli pupka , ked jej v marci brali krv tak vtedy jej povedala lekarka ze sa uz stretla s mononukleozou, ale vraj teraz to nema ale krv to uz ukaze . a jej mala 4 ročna dcerka vraj tiez sa stretla uz s tym virusom :-(( lebo asi pred rokom bola velmi chora a vtedy jej brali krvičku a vraj to krv ukazala. Ja odkedy ma dcera problemy chodim tiez po lekaroch aj tak som chora som invalid a odvtedy mi trhá polovicou tvare a oka . .-((( mám velmi velke obavy . ak vieš môžeš mi aj na mail napisat verula@centrum.sk dakujem budem za kazdu radu vdačna

Erula

uzol , bodaj by ste mali pravdu ,že to nebude nič vážne,plne s vami suhlasim musela by zmenit tie svoje blbé zvyky a tvrdohlavost ved už nie je dieta, sama je rodič , ale si neda povedat. Psychyka narobi vela šarapaty v organizme.

Lulu 2011 no podviživa to nie je ved ma aj teraz 79 kg, ona po pôrode pribrala 25 kg pred pôrodom mala 65 kg

dakujem Vám za reakcie.

uzol

ziadne uzliny ani leukemia, ale nespravna zivotosprava, negativna mysel, tvrdohlavost atd. treba od zakladov zmenit zivot, to znamena nielen stravovacie navyky, spanok, pohyb, ale aj vztah k svojmu okoliu a k sebe samej. naucit sa tolerantnosti a pestovat v sebe lasku k ludom a k zivotu vobec. inej cesty niet.

Lulu2011

ked neje od 15 tej hodiny, tak nie choroba, ale podvyziva a nizka hladina cukru, mne pride ta vasa dcera nejaka cudna

Erula

llek , zabudla som napísat , že dcera teraz drži dietu a schudla asi 11-12 kg za 3-4 mesiace neje uz od tretej hodiny vobec nic a sladkosti vobec. predtym jedla všetko a hocikedy ,prejedala sa a je velmi nervozny tip, ma velmi zly vztach a je tvrdohlava a neda si poradit od nikoho. Dnes nadranom o polštvrtej nadranom rychlo vyskočila z postele a kym dobehla do kuchyne zatočila sa jej hlava ,oprela sa o kuch linku a cakala asi 15 sek a vracala sa do izby a vtedy bááác zatmelo sa a spadla nepamata sa na nic len vraj na kaluž krvi rozbila si nos a udrela si čelo. čím to môže bit ? náhly pohyb ? tlak ? alebo choroba suvisiaca s uzlinami ?