neopetovana laska

Iiiii

Pani Michalková, to hádam ani nie je možné, aby toto niekto dal:-) Pokúsim sa vymyslieť väčšiu haluz, ale Vás už asi netromfnem.

ToNeries

Pokiaľ o tom nevie, tak by si mu to mala nejakým spôsobom naznačiť. Existuje nespočetne veľa ľudí, ktorý to majú ako ty. Nepodniknú žiadne kroky, žijú len vo svojich predstavách a trápia sa. Život je moc krátky, preto treba konať a niečo zažiť, aby ti neprekĺzol pomedzi prsty. A ak sa bojíš odmietnutia, tak ver, že aj to odmietnutie je krok dopredu. Pretože aspoň to v sebe dokážeš konečne uzavrieť keď budeš vedieť na čom si a zaľúbiť sa znovu a inde :)

A príspevok podomnou radšej nekomentujem :D :D :D :D :D

Michalikova

Ja som sa chcela tiež poradiť, som sa spoznala z jedným v práci síce som vidata mam 1 dievcatko. A on tam robi ošetrovatela a ja som tam robila opatrovatelku v zariadeni a ma 57 rokov a ja mam 27 a som sa donho zamilovala strasne neviem nanho zabudnut stale ma to taha k nemu.Ale on mi viac krat povedal že je gay on nemal ešte nigdi ženu ani deti nema neviem čo si mam o nom misliet. nie je pekni ani nič take ale strašne je a bol ku mne dobri a a som sa donho zalubila a on mi len hovori že ma nesmie milovať lebo som vidata a že on je gay tak mi dagdo porate čo mam robiť som bezmocna strašne.

lulu22

počkať, ty nevieš zabudnúť na človeka, ktorý o tom ani nevie, že si bola zaľúbená? to sa 5 rokov takto trápiš??? dievča, stratený čas, počas ktorého si mohla byť šťastná s iným... och :(