Predčasná ejakulácia

Príspevok v téme: Predčasná ejakulácia
Harvey

Chcel by som V8s poprosiť o pomoc, či radu.
Ešte som nemal sex, no s priateľkou máme niekedy intímne chvíľe a už sa mi viackrát stalo, že som mal predčasnú ejakuláciu a to v podstate k ničomu neprišlo. Neviem si predstaviť, ako by sme potom mali kvalitný sex, ak by sa mi to stalo pred tým :-(
Čo s tým? :-(

rada....

nemusiš sa báť, nie je to nič strašne a určite riešitelne... ejakulaciu do 5min ma 40% chlapov, ak je to kratšie ako 2.min začni to riešiť... najlahšie je kupiť si prezervatívy, ktoré obsahujú látku znecitlivujúcu penis. Odporučam durex (na obale majú stopky)
nasad si ho kusok skôr pred milovanim, aby látka stihla pôsobiť, vmasiruj ju do žaluda a môžete na to vhupnuť. Priatelka si ani nemusi nič všimnuť. Skúšal som aj krémy, no nebol som tak spokojný ako s týmito prezervatívmi.
Dalšia možnosť je masturbácia.. v den, kedy máte byt spolu si to sprav aspon 3x a si zahojený. Ak ani to nepomôze pusti počas milovania film.. samozrejme nie nasilu, navrhni, ze si pozriete film a potom to rozohraj s nou.. počuvaj dialogy, ale snaž sa vnímať aj partnerku, nech z toho niečo má aj ona :) Dalšia možnosť.. bolesť, nechet na ukazováku si zarývaj do palca.
Samozrejme sú aj polohy, kedy sa ti dá ejakulacia oddialiť, sám sa ich musiš naučiť a začať ich využívať, odporúčam ti, aby si bol ty ten, kto má iniciatívu, je aktívny a určuje tempo a polohy.. ak budeš mať veci pod kontrolou lahšie sa ti bude dať ovládnuť situaciu aj svoje telo.. Viem, ze moje rady su miestami trochu extremne, ale poznám pocit, kedy ja uz nemôzem a vidim na očiach svojej priatelky, ako túži po pokračovaní.. chlap by vtedy spravil všetko..