porobenie, kliatba, urieknutie

Príspevok v téme: porobenie, kliatba, urieknutie
J111

Nakoľko sa venujem tejto problematike a pomáham ľuďom, ktorí majú takéto problémy, tak som sa rozhodol založiť túto tému. Chcem Vás poprosiť, aby ste napísali, či Vám veštci s týmto pomohli, keď ste mali takéto problémy. A ako sa tieto problémy u Vás prejavovali. Tiež by ma zaujímalo, koľko ste za to zaplatili. Posledne mi jedna pani napísala, že za odrobenie zaplatila 600 eur, čo je šialené, podľa mňa.

cloe

Ja som mala porobenie (urieknutie ) Bola som stale slaba a ospala,prestalo sa mi darit v zivote a smola sa mi stale lepisla na paty.Nasla som na internete stranku kaitan.sk pana Kaitana a napisala mu,poslal mi bezplatne techniku kde som zistila ze mam skutocne porobenie,zaplatila som mu a pustili sme sa do spoluprace,o par dni to zacalo byt uz omnoho lepsie a dnes musim povedat ze mu velmi dakujem a je to obrovska zmena k lepsiemu,jednoznacne odporucam.

sio

No sice nenapisem kto mi v tomto pomohol ale platil som dost teda 640€ .Ak zoberiem do uvahy svoj rozpadnuty zivot to co iny hovorili nestastie a zhoda nahod sa u mna prejavovalo ako tvrda realita.Ak sa tomu venujes ako clovek co ma aj skusenosti vies ze v zivote nic nie je zdarma a aka je hodnota skutocneho stastia alebo zbavit sa nezelanej zataze? Ked ta zacne smola zovsadial obklopovat kolko stoji usmev a mala radost...Nevadi umelci v tomto smere vyuzivaju prirodnu silu a teda jeden kamienok tygrieho oka vyde v prepocte 9€ na odrobenie som ich kupoval 21 a samozrejme ine zalezitosti..Drahe nemyslim u mna to stalo zato a tej pani budem vzdy velmi vdacny!
Je vsak mnoho podvodnikou ktory si nechcu drat ruky a lahko zarobia na hluposti a nestasti druhych.Zaloz temu oklamany podvodnikmi a dajte sem mena tych co robia hokus pokus aby si vylepsili svoje zivoty-ktore su na chvilu zlatou banou ale nakoniec peklom.Necudujem sa ze to potom s nimi skonci niekde na nemocnicnom lozku a s prosbami u Boha aby ich zbavil chorob.To sa vsak nesplni lebo za vsetko sa plati a nic nie je zdarma.Pekny den