svrbene koze

Príspevok v téme: svrbene koze
petulatko

Prosim, neviete mi niekto poradit s mojim problemom? Trva to asi pol roka a stale sa to zhorsuje. Jedneho dna som sa z nicoho nic cela vyhadzala, najskor ma zacalo velmi svrbiet cele telo, nedalo sa neskriabat sa a na tych miestach, kde som sa chytila, sa mi hned spravili flaky a take pluzgiere ako ked sa poprhlite. Onedlho som mala take cele telo. Velmi to svrbelo a palilo. Po par hodinach to preslo a nezostali mi ziadne flaky ani nic, akoby sa nic nestalo. Opakuje sa mi to stale castejsie, teraz aj viackrat do tyzdna, no nastastie nie uz na celom tele, len ruky, hrudnik, chrbat, krk. Prosim, neviete mi poradit? Nie som na nic alergicka, objavi sa to kedykolvek, ci som v teple, v zime, oblecena, vyzlecena, hladna, najedena, vobec si neviem rady. Dakujem za pomoc.

mira

Tento problém nastane po určitom čase po zjedení jedla so silnou expanzívnou energiou ako je cukor. /môže to byť aj cola a pod./Svrbenie môže byť spojené aj s ovocnými kyselinami. Tá expanzia zasiahne aj slabý článok v tvojom tele, ktorým je črevo a uvoľnením sa vyprázdni jeho obsah. Stravuj sa vyvážene.

neregistrovana

tento problem sa vyskytuje i u mna a ja musim ist na WC na velku a po jej vykonani si na postihnute svrbiace miesta prikladam studeny obklad a prejde to ale podstatna cast je sa vyprazdnit akoby to bola pricina strevneho charakteru

x-ko

sorry,teraz som si vsimla ze si zena. este ma napadlo- pozor na mandarinky,je to svinstvo .Dcera sa mi vyhadzala za par hodin tak,ze skoncila v nemocnici.

x-ko

ak to vyzera ako poprhlene, je to ZIHLAVKA.Fakt vie po kratkej dobe zmiznut,takze to ani nestihnes ukazat lekarovi. Moze to byt priznak alergie - to ze si doteraz nebol/a na nic alergicka nic neznamena.Skus si vsimat, ci sa ti to nevyhadze po nejakom jedle (az do 24 hodin po uziti toho jedla).