Alverde kofeinovy šampon

erika1020

astor,ne si sama,ja sa tak trápim už velmi dlho mozno aj 4 roky,všetko co je dostupne na nasom trhu som oskusala od revalid po dixi :) ...už mi dokonca priesvita koža,viem ako sa citiš,nežehlim nefukam nefarbim....ako by som chcela nasopet moje vlasky...

atb

proti padaniu nepomaha, ale inak,u mna je to jeden z tych lepsich samponov.vytvara trochu objem.
maros 75:
to laserove svetlo poznam,na to som chodila,ale tiez nepomohlo.kozna vravela,ze ak nepomoze toto,tak uz nic.liecim sa aj na stitnu,ale teraz mam hladinu hormonu v norme a ajtak padaju.

Astor

mne padaju vlasy uz dva roky (odkedy som vysadila antikoncepciu) nepomohol ziadny sampon, vodičky ani vitaminy, vyskusala som naozaj vsetko - nezehlit vlasy, nefukat, prestala som si ich aj lakovat a ziadny efekt, teraz som sa vsak uz riadne nas**la lebo su uz strasne riedke a zacala som brat revalid - 3 tablety denne, tekuty kolagen a vcera som si dala predpisat aj antikoncepciu. mam aj sampon na vypadavanie NOUVELLE a su k nemu aj ampulky/pekne vonaju aj sa mi zda ze zaberaju, da sa kupit asi len v kadernictve. ak mi uz toto nepomoze tak si poziciam od frajera strojcek a idem do hola :D a kupim si parochnu! niekedy mi je az do placu aka "guča" vlasov mi vypadne ked ich umyvam... a baby poradim vam, kupte si kefu s prírodnými štetinami, je to naozaj skvela vec a urcite sa oplati investovat ;-) tak drzim palce kazdemu kto sa tak trapi s vlaskami ako ja

Maros75

Vypadávanie vlasov alebo rednutie vlasov je vo väčšine prípadov vyvolané ochorením - androgénová alopécia (alopecia androgenetica). Toto ochorenie je tiež známe ako vzorová strata vlasov alebo vzorová plešatosť. Ako “vzorové” sa ochorenie označuje preto, lebo vypadávanie vlasov postupuje predvídateľne a kopíruje už známu schému – vzor postupu vypadávania vlasov (Norwoodova stupnica u mužov, Ludwigova stupnica u žien).

Za hlavnú príčinu androgénovej alopécie u mužov aj u žien vedci a lekári označujú nadmerné množstvo hormónu dihydrotestosterón (DHT) v tele a v pokožke hlavy.

Iné hormóny, ktoré môžu mať významný vplyv pri vypadávaní vlasov sú androsténdión a DHEA (najmä u žien). Oba hormóny sú súčasťou skupiny hormonálnych procesov, ktoré môžu následne vyvolať zvýšenie DHT za pomoci viacerých enzýmov.

Hormón DHT je vysoko aktívna forma hormónu testosterón (T), čo je mužský pohlavný hormón, ktorý má vplyv na mnoho aspektov mužského správania ako napríklad sexuálna aktivita, agresivita, libido. Odhaduje sa, že DHT je 5 až 10-krát účinnejší ako testosterón.

Testosterón je v malej miere prítomný aj v ženskom tele. Muži síce produkujú o 40-60% viac testosterónu ako ženy, no ženy sú oveľa citlivejšie na zmenu hladiny tohto hormónu v tele.

DHT je prirodzene vyskytujúci sa hormón, ktorý napomáha pri sexuálnom vývoji mužov počas prenatálneho obdobia a počas puberty. Hormón DHT je androgén, ktorý u mužov stimuluje a riadi vývoj a zachovanie typických mužských znakov. Tvorí sa v prostate, nadobličkách a v pokožke hlavy.Proces obnovy rastu vlasov sa dá posilniť a urýchliť užívaním vazodilátorov na prekrvenie pokožky hlavy a ošetrovaním sa laserovým svetlom pre stimuláciu vlasových folikulov.

Takouto komplexnou liečbou sa postupne obnovujú zmenšené vlasové folikuly, predlžuje sa rastový cyklus vlasov, vlasy prestávajú vypadávavať a naberajú na objeme. Taktiež sa objaví rast nových vlasov na niektorých miestach, kde predtým vlasy vypadli a už viac nenarástli.

jankaaaaaaaaa

preco si kupila tento na vypadavanie vlasov? ved nieje urceny na padajuce vlasy ale na mastne nie?
a ja myslim ze ziadny sampon na vypadavanie vlasov nepomoze

jankaaaaaaaaa

mne tiez vyhovoval. nemala som z neho ulyzane vlasy, robil celkom fajn objem. robil mi na vlasy lepsie ako tie klasicke drogerkove sampony. ci posobi aj proti vypadavaniu vlasov neviem posudit. urcite si ho este kupim, ked dopouzivam tmavozelenu shaumu. ta je tiez super aj na objem aj proti masteniu vlasov

tpch

Je fajn, pouzivam ho, ale mne vlasy nevypadavaju, takze ucinok na tieto problemy nemozem posudit. Ako sampon je vsak fajn.