rozbita hlava-stichy

Príspevok v téme: rozbita hlava-stichy
nanulika

V piatok v noci som mala uraz, zasivali mi hlavu! Neviem kolko mam stichov ale mam 5 cm trznu ranu. Vsetci okolo mna mi tvrdia, ze po 5 dnoch ma to uz nemoze boliet, ze to mozem mat zapalene. V pondelok mi maju vyberat stichy ale mna to stale boli, tak mi v tom trha, ze som na brufenkach. Neviete mi niekto povedat kolko to priblizne boli?Nemala by som hned vyhladat lekara? Boli vyberanie stichov? A ako dlho sa to hoji?vlasy mi tam uz asi nenarastu, ze?Dakujem za pomoc!

skingirl88

Mam rozbitu hlavu na adpon 5cm. Zaliala ma krv no kedze po 5 minutach sa mi krvacanie podarilo zastavit na pohotovost som nesla. A uz je to viac ako 24 hodin po tej udalosti. A som v pohode.

krvinka

Dakujem za radu.Troška som spokojnejšia,aj ked do zrkadla sa radšej nekukam.V piatok mam kontrolu,tak uvidim,ako sa bude tvariť Dr.

krvinka

Ahojte.Potrebujem radu ohladom hojenia zašivanej hlavy,ktorú som si zranila pri páde z bicykla.V piatok mi vybrali stehy,a spodna časť sa mi otvorila.Dr.mi ošetril ranu,a dal mi tam nejaky mastný štrafik.ten som si dala včera dole,a dosť som sa zľakla,ked som to videla.kazal mi to ošetrovať repikom.Ako mam pokračovať dalej?Poradíte mi?

mate59

do hĺbky to iste nemáš 2 cm, neboj sa to sa zhojí, potýždni idú stehy von, to nebolí vobec,nič necítiš a šklbanie je znak zrastania a hojenia.

Natalia 的

Mne sa dnes stalo to iste a tiez mam 5cm ranu a este j tomu do hlbky to ma asi 2cm.tiez ma ti strasne boli...