Citim sa divne

Príspevok v téme: Citim sa divne
royal86

Zdravim, rozhodol som sa ze napisem tuna cely svoj problem, s tym ze mi nejak pomozete.

Uz niekolko rokov sa citim nejak divne, rano ked za prebudim je mi akosi divne, bolest oci - taky akoby tlak za nimi, duni mi v hlave, je mi na zvracanie - niekedy. No nie vzdy je to tak, niekedy ked vstanem je mi cely den dobre - no nie tak ako byvalo, neviem ako to opisat, je mi tak divne.

Teraz k dalsiemu problemu: Ked som napr. s niekym a komunikujeme spolu, nedokazem proste komunikovat ako on, on proste keca, keca a ja nic len prikyvujem hlavou, a aj ked som medzi ludmi citim sa tak divne, nedokazem s niekym komunikovat. Ja proste neviem ako to mam opisat, ja som tu pisal aj o tej bolesti hlavy, no cely tento tyzden mi bolo tak na hov... proste sa mi nic nechcelo, citil som sa slaby, vo stvrtok ma cely den bolela hlava, prava strana - citil som taky hnusny tlak za pravym okom, potom bolest presla na lavu stranu, bolo mi na zvracanie, nic som nezjedolm len co som pomyslel na jedlo bolo mi strasne zle, natahovalo ma na zvracanie. Vecer okolo 19tej to preslo, no nemohol som vobec vecer zaspat lebo srdce mi islo vyskocit, tep som napocital okolo 100 v klude v posteli. Normalne rano mavam okolo 60 neviem ci je to ok. V piatok mi bolo cely den na hov... hlava nebolela no citil som sa uplne zle a cely den som cakal ze ma rozboli hlava, dnes je to trochu lepsie no neviem ci ok. Uz ani neviem jak sa mam citit ked je vsetko ok. Ono to uz trva totiz niekolko rokov, bol som aj u lekara no tvrdil ze je vsetko ok, mam problem so stitnou zlazou, bol som aj v Lubochni no povedali ze vsetko je samozrejme ok, co podla mna nieje, vecer niekedy nemozen zaspat, no ked zaspim, tak o daked polnoci sa prebudim, nemozem zaspat, potom zas za daku hodku zaspim a dookola. Ja uz neviem co mam robit, lekari tvrdia ze je vsetko ok, hmmm ? KEby mi aspon tak divne nebyvalo cele dni.

sisa12

ahojte mam 16 rokov...a v poslednom čase mi je tak divno tak zvláštne ako keby som nafetovana alebo nafajčená alebo ja neviem čo pozerám sa na niekoho a zachvílku mi príde tak na odpadnutie teplo na mna ide a som taká zvláštná ako keby som to nebola ani ja ale nemaávala som toto nikdy. Jediné čo mávam stále je že sa vačšinou trasem ruky mám studené spotené niekedy aj opuchnuté mávam aj vysoký tlak ..hlava ma pobolieva vzadu niekedy v predu.

eam

Určite zájdi za svojim lekárom a povedz mu tieto problémy. Zájdi očnému nech ti zmeria očný tlak a zrak. Aj z tohto ťa môže bolieť hlava. Ďalej si daj prezrieť chrbticu, lebo aj z nej ťa môže bolieť hlava. Potom navštív endokrinologiu, nech sa ti ešte raz pozrú na štítnu žľazu - nespavosť, búšenie srdca. Keď toto budeš mať v poriadku tak to môže byť psychika.

MajloSS

S bolesťou hlavy treba k lekárovi.

Ale čo sa týka tej tvojej "komunikácie" tak to by som vedel čo ti je. Buď si introvert alebo máš SF - [S]ociálna [F]óbia.

Môže to byť aj kombinácia SF a introvertizmu. Keďže si sem už dlhší čas nenapísal je zbytočné písať sem otázky aby som viac upresnil či si introvert alebo máš SF. Samozrejme kľudne to môže byť aj niečo iné ale tieto dve možnosti sú najpravdepodobnejšie.
Pekný deň

Lilka86

zajdi k psychiatrovi... moze to byt nejaka forma depky podla mna ked mas aj problem v komunikacii alebo nejaka uzkostna porucha.. urcite by si mal o tom pokecat s psychiatrom alebo psychologom aspon...

Lilka86

zajdi k psychiatrovi... moze to byt nejaka forma depky podla mna ked mas aj problem v komunikacii alebo nejaka uzkostna porucha.. urcite by si mal o tom pokecat s psychiatrom alebo psychologom aspon...

pozri-

hnonline.sk

...alebo by si mohol vyskusat zajst za lekaorm ktory sa zaobera SPANKOM.../zacat tym/
hoci ja by som zacala od st.zlazy a pytala by som sa na denzitometriu/aku mam hustotu kosti/
zalezi to len na tebe ako sa rozhodnes...
zelam ti vela stastia

pozri-

...presne ako pise BUKSA-ale z toho co ja aspon ako tak viem-ked mas problemi zo stitnou zlazou a mas tieto problemi dlho-urcite nie je to len psychikou...
-popri stitnej zlaze by sa mali skontrolovat aj ine veci ako napr.hormony,hustota kosti a take tie veci ktore zo stitnou zlazou suvisia.mineraly v tele ako napr.vapnik...
a ked sa rano prebudzas uz slaby je to zle-pretoze telo v noci sa ma regenerovat a malo by byt v pohode po spanku...
dalej to zvracanie-moze byt z vela pricin-ladviny,zle travenie,helikobakter je toho vela...
ohladom st.zlazy-popros lekara kde chodis na st.zlazu aby ti dali odporucanie na hustu kosti...
a to zvracanie-skus zajst zasa na gastro-a ak bude ok,tak zasa daj si skontrolovat oblicky...
urci si nejaky postup a postupne vylucuj podla vysledkou vysetreni...a podla toho ako sa budes citit...
velmi sa tazko radi-pretoze je to individaulne ale aspon rada akym smerom sa uberat...