Make up catrice - photo finish alebo perfect resist?

india

Je super, zakryje nedokonalosti pleti a vôbec sa necítim, ako keby som mala nejaký make up :) . Je na krémovej báze, ktorá sa vpije do pleti, akurát sa trošku lesknem, tak ešte zapudrovavam :)

daniela24

Kupujem si ho a podľa mňa je dobrý, našla som si make up, ktorý je pre mňa najlepší doteraz, nemám po ňom škvrny (pri iných som mala po asi 2 hodinách). Mne nesmrdel nikdy, až kým mi to priateľ nepovedal :) Ale to iba keď si ho aplikujem, tak trochu má takú silnejšiu arómu. Podľa mňa aj tak vonia :) aspoň mne. Takže odporúčam.

mimi2121

ja ho mám tiež a mne vôbec nesmrdí. Práveže skorej vonia. Na moju pleť je super mam dosť suchú. a nerobí mi šupiny a ani sa nelesknem. Rozotiera sa tiež ľahko. Ked som ho prvý krát použila mala som pocit ako keby ma vyretušovali vo photoshope :)Ak vyberiete správny odtieň máte vyhraté :)

SissiSalient

ahoj ja by som sa chcela opýtať, že kde kupujete ten photo finish? lebo ja tento make up nepoznám a keď som sa pýtala v drogériach tak mi všade povedali že ho nemajú

Astor

ja som si prave dnes kupila photo finish a som nadmieru spokojna, doteraz som si kupovala max factor za vyse 15eur, uz neviem presne kolko stoji ale naozaj sa to neda neda porovnat. je velmi prijemny na plet, dobre sa roztiera a mam tvaricku ako princezna :D. ma sice nejaky zvlastnejsi zapach/vônu, ale to ma vacsina make-upov a citit to len pri nanasani, potom uz nie. takze podla mna je svely :)

Saška

Ja mám photo finish a je úplne perfektný a tým, že ja mám dosť suchú pokožku, tak mi nerobí šupinky. Mne vydrží aj po celý deň. A naopak mne práveže voní. To možno len tie testeri v drogériách smrdia. Ja som s ním spokojná. Len na leto som si kúpila trošku tmavšejší odtieň a teraz sa chstám si ísť kúpiť. Je to jeden z najlepších make upov čo mi sedia.

Leela333

To nie je starými testermi, ten Photo Finish má vážne silný chemický zápach :-/ Už len z toho dôvodu sa ho bojím kúpiť...

invisible

Práve som si k nemu pričuchla a podľa mňa má normálnu vôňu. Necítim nič zvláštne, myslím "smradľavé" :) Ale môže byť, že tie testery sú všelijaké dochytané a možno aj staré. Odtieň mám 010. Ten druhý make-up nepoznám. Tento bol môj prvý asi po dvoch rokoch, čo som sa snažila make-upom vyhýbať. Len by som strašne chcela bázu od Catrice, len ju nikde v obchode nemajú...