SRBENIE POSVY

suši

Cibuliak a všetci ostatní chlamýdia je aj sexuálne prenosná ale nie len sexuálne prenosná. Je to s ňou veľmi podobné ako napriklád so streptokokom hoci ona funguje na úplne inej báze pretože žije vo vnúri buniek a vyzžíva ich energiu ku svojmu životu a množeniu.Čiže toho streptokoka zrejme väčšina populácie získava vdýchnutím ale jeho "výsledky" sa môžu prejavovať aj ako gynekologické a urologické problémy. A neviem či je namieste hovoriť o promiskuite pacienta. Viem že sa tu mnohí nudíte a nemáte čo robiť, ale preboha aspoň čítajte a netliachajte tu takého nezmysly. Chlamýdiu trachom. majú aj malé deti - jednak sa nakazia pri pôrode od svojej matky - tam sú časté zápaly očí - trachonóm alebo sa deti nakazia kvapôčkovou metódou ale prejaví sa to u nich napríklad zápalom močových ciest.

olinka25

Vcera som nemala ziadne svrbenie a dnes to trochu svrbi:( Svrbia trochu male pysky, nie okolie posvy. Nie som ani zacervenana, ani nic...Myslim, ze moje chornicke kvasinky sa asi takto hlasia. Do kelu. Vytok ziadny.

gigi

pirulka- staci si precitat tvoje prve riadky a staci mi, aby som si o tebe urobila obraz... inteligenciou neoplyvas!!!! sama si pravdepodobne zakomplexovana/ý. svoj nazor si mohla vyslovit aj inym sposobom, no jednoduchsie pre teba asi bolo taketo primitivne a prizemne vyjadrenie.. co uz- aj taki ludia, ako si ty medzi nami ziju, a zial, je ich vela.ale my rozumnejsi sa nad nimi nepozastavujeme, nebudeme si predsa kazit den, naladu...

x-ko

gigi,blby lidi,taky lidi.Vobec si nevsimaj tie podpichovacne reci.Skus si vyhladat v temach chlamydie.A su pohlavne choroby,ktorymi sa nakazis aj mimo sexovania.

pirulka

Jo, jo, veriaca s chlamydiami...Sak ty verit mozes, ale on vyprcal prostitutku a chlap zatlka, nepovie ti hadam toto do ksichtu...Pllllease. Ja mam aids, lebo som kukala v telke na ludi, co maju hiv. Nie, to on si ho vymachal v aidsovej. gigi, po 15 tich rokoch strcil inde a bolsomar, ze nedal gumu, taka je pravda.

gigi

susi-dakujem , ze si sa postavila mna moju boranu, ked tu opilca viedla svoje akoze "mudre" reci.. clovek tu pise pretoze caka nejaku podporu od inych ludi a zjavia sa tu iste individua, ktorym ide len o to , aby niekoho urazili.. neviem, ako by sa tvarila, keby nieco take trapilo ju samotnu..