viac súloží za sebou

iliada

Sme na prerusovaku a nikdy nemame viac ako jednu suloz. Je moznost otehotnenia. Na druhy den rano, ked sa partner vymoci, pokracujeme:) Ide o to dostat spermie z mocovej trubice a ked sa vycikas, tak je to v suchu.

msaj

takže ja sa prikláňam k tej HAK,
a životnosť spermií na vzduchu je veľmi krátka, zato dnu prežijú aj 4 dni

cicus

AHOJCEK JOHNY,RIZIKO TEHOTENSTVA JE TU VZDY....NIC NENI 100% OCHRANA LEN ABSENCIA!A UZ VOBEC NIE PRERUSOVANA SULOZ...!!!TAK POUZIVAJTE OCHRANU (NAPR.KONDOM ALEBO NAJSUPER ANTIKONCEPCIU) A NEMUSITE SA ZBYTOCNE STRACHOVAT..JE ZBY TOCNE NAROBIT DETI A POTOM IST NA POTRAT A ZABIT NEVINNE DIETATKO,KTORE ZA CHYBY SVOJICH RODICOV NEMOZE!!AKO DOBRE ODSTRASUJUCI PRIKLAD TI ODPORUCAM KUKNUT NA ceknito.sk A TAM DO VYHLADAVANIA ZADAT:POTRAT A UVIDIS CO JE SPRAVNEJSIE!!!DRZIM PRSTY A ZABRAN TOMU COMU SA ESTE DA..

markketa

no tak to by si sa teda čudoval,ako to všetko je.sice spermie na vzduchu a vo vode zomieraju,ale takyto sex už prekvapil prirastkom do rodiny vela parov.ty sa sice miluješ až za pol h.ale v tvojom penise je ešte vela,vela životaschopných spermiji a tak isto su chranene pod predkožkou.takže ako nahle vojdeš znovu dnu,možu začat pracovat.to je už len do štastia,či mala priatelka plodne dni,alebo nie.tiež by som vam odporučila antikoncepciu a možeš sa bez zabran milovat kolko budeš chciet.

brunuska

nech si da priatelka HAK a mozes sulozit kolko chces bez prestavky a strachu :-)
po polhodine pochybujem zeby tie male mrsky este zili-zase az taky borec urcite nie si ! :-)))

orešanka

Nevie presne aká je životnosť spermií, ale myslím, že má veľkú šancu otehotnieť. By si sa čudoval aké životaschopné dokážu tie potvorky byť keď to nepotrebuješ.