Liek na umrtvenie ?

tpch

dievca11, je to hradene poistovnou, najlepsie bude, ked sa budes informovat u gynekologa, ktory ta vysetri, ci tam nie je aj ina pricina. Netreba sa hanbit, nie si s tymto problemom sama, ak je problem naozaj len v hrubke panenskej blany, da sa to riesit prakticky bez bolesti. Pri sexe sa len natrapis a vysledok este moze byt aj navsteva pohotovosti.
Inak, tento zakrok sa vola incizia hymenu.
Suhlas rodicov nepotrebujes, mas 17 rokov, mat sex podla zakona mozes. Su dokonca dievcata, ktore maju panenskou blanou zarasteny cely vchod do posvy, tym sa musi chirurgicky urobit podobny zakrok uz ked dostanu menstruaciu, pretoze krv by nemala ako odtekat z posvy a potom nastavaju tazke komplikacie. Ale to su skor vynimocne pripady.
Neboj sa, chod ku svojmu gynekologovi, zver sa mu a on uz posudi mozny zakrok. Nie je to vobec nic strasne, urcite menej neprijemne ako nasilne pretrhnutie blany penisom.

tpch

dievca11, ak mas tak tuhu panensku blanu, ze to strasne boli pri pokuse o pretrhnutie, potom najlepsie urobis, ak pojdes ku gynekologovi a nechas si ju gynekologicky narezat. Je to bezny zakrok, zober aj svojho priatela, jednoducho niektore zeny to tak maju. Moze sa stat, ze ak to budete nasilne pretrhavat, velmi si ublizis a budes krvacat a nakoniec este mozes skoncit na pohotovosti. Uplne znecitlivenie nedosiahnes ziadnym gelom, len ciastocne.

dievca11

blondula, po tolkych pokusoch, ktore mi ničia dôveru že to bude ok a sebavedomie, už mi ide len fakt o to aby som to mala za sebou a potom si konečne uživala.

blondula

to potom co by si mala z milovania ked to nebudes citit ?? ... akoze on sa uspokoji a konec ?? ... sak nech ta priatel roztahuje,natahuje najrpv prstami,pouzite voljake "mazivo",vela nehy,dlhe predohry...

dievca11

maruska123.. možno u teba to nebola katastrofa, my sme to už skušali asi 5krat na rôzne spôsoby, a nejde to