Je prvenstvo dolezite ?

denisaKE

vyrovnanému a a zrelému človeku je to jedno...lebo ak niekoho skutočne ľúbiš, tieto veci nie sú podstatné, uvedomuješ si, že minulosť je minulosť. Ak to však niekomu vadí, mal by so sexom ešte počkať-nie je na také niečo pripravený.

Lumik

tak u mna je to asi tak, ze cim hlbsi vztah, tym menej partnerov by mala moja polovicka mat. Teda na taky len ciste sexualny mohla mat barz kolko ( teraz neuvazujem nad zdrav. rizikami ), na taky vaznejsi mozno jedneho dvoch, no a keby som sa mal zalubit tak to by mala byt panna. Ale som jesitny ked to tak citam po sebe :)

KK.

cawte,ja somto prvykrat urobila s niektmy kto mal uz za sebou min,5žien ...a tiez niekedy premyslam ze pre inu bol ten prvy a že ju hladil po celom tele tak ako pre mna a že si akokeby vobec nevazi ze onje pre mna ten prvy, a tiez sa viem s tym len tazko zmierit i ked ho mam rada .

alchemsit

v mojom pripade je to take 50 na 50, ja som panic, tak tiez by som tie nove veci vyskusat s dievcatom s podobnym osudom ako ja, ale zas na druhej strane vo veku 27 rokov je toto asi nemozne, a zas dost pochybujem o tom, ze ak by sa do mna zakukala skusena 27cka, ako nahle by zistila, ze som panic tak ma vysmeje :D

xdanielax

navyse - suhlasim s tym, ze kazdy si potrebuje nieco vyskusat, lebo neskor zacne vymyslat. Je len mizive percento tych, co maju jedneho sex. partnera a su s nim cely zivot - zvacsa ide o nejake nabozenske predstavy, (alebo mozno nejaku vychovu?), ze sa to tak "ma".
Ludia sa totiz uz nejaky cas nesobasia v takej miere ako v casoch minulych a vekova hranica sa posuva tiez.

xdanielax

zvedava - ja myslim, ze by mu to vadit nemalo. Pokial dotycna bude ucenliva, nasledne aktivna a nebude ako drevo... dokonca, ako tu uz bolo spomenute, mozno ho to aj potesi, ze je prvy a dotycna este nikoho pred tym nemala. Ja by som mu to ale povedala, a ked mu to bude vadit, tak zbohom.
Mimochodom, niektore zeny su ako dreva aj po vystriedani niekolkych partnerov - takzee ide ozaj len o to, aka je ta baba sikovna a iniciativna.

muchacc - ty si este nemal babu, alebo co? henten tvoj posledny prispevok je dost odveci. Jedoducho, aj keby som nemala pred tym nijakeho sex. partnera a idem do vztahu s niekym, kto uz ma skusenosti, tak hadam o tom viem dopredu a nemam sa potom co vyplakavat "do vankusa" a robit sceny za to, kto s nim co robil alebo co on robil nejakej inej.

lentilkaaa

muchacc no je sice pekne chciet nieco nepouzite...ale ak sa to tyka zeny tak ked uz ma 25 a viac tak ten muz asi tazko moze ocakavat ze bude panna a cim vyssi vek tak sa mu bude asi tazsie hladat :))

zvedava111

Ja som len chcela vediet ci muzovi by mohlo vadit,ze zena je este panna,ked je zvyknute na take ,co uz nie su.Ked ho take obletuju ci moze mat aj baba sancu.

jajka001_

za prve, sex je len sex
za druhe, partnera treba vyberat
za tretie, tazko sa vzit do takeho prezivania niekomu kto to nezazil:)cize nemala by som o tom mudrovat:D