Hrčka na hlave - nebezpečné?

AnYm18383

Ahojte . Dneska ma na pravej casti seklo v krku a presla mi bolest az do hlavy . Potom to prestalo ale potom poobede ked som otocila hlavu zabolelo to a teraz jak som si to miesto prezerala nahlamatala som hrcku . Chcem sa spytat ci to nieje nic vazne . Mam 15 dakujem .

modroocka191

Ahojte vsetci ja mam vyrastok na kosti za lavym.uchom,uz,asi 10 rokov.
Uz,2 krat som.bola na CT vysetreni,po 4 rokoch to narastlo niekedy citim mravencenie na tom mieste.Velmi sa bojim,co to je.Lekari mi povedali,ze to mozu zosekat,ale nezarucuju mi,ze to nevznikne znovu.Neviem,co mam robit,bojim sa to nechat tak rast dalej

Pierre

Ja som to mal tiez na hlave,je to neprijeme co sa tyka estetiky napr. ked idem k kadernicke tak mi to vadilo.Bol som s tym za velmi odporucanim sukromnym chirurgom v PB a ten mi do hlavy pichol inekciu a potom zobral skalpel a vyrezal mi to.Krvy bolo ako z prasata po celej tej sedacke kde som lezal.Ono sa to vrati ked sa to len prepichne ako ma,vela ludi to malo a dali si to odstranit ale potom sa im to vratilo.Sestricka mi vyholila ten kusok a po zakroku aby som nemusel mat obvaz tak mi ten tampon prisili k hlave a potom mi ho dal dole.Samozrejme som bol cely cas doma a ked som siel do obchodu tak som si dal ciapku.Vlasy dorastli za chvilku a konecne som si mohol dat kratucke vlasy ku kadernicke.Ked to nebolelo mna,citlivku a strachopuda z doktorov tak vas urcite nie.

prešovčanka28

HRČKA NA HLAVE:
Ahojte.
väcsinou su tie hrcky neskodne posielam vam text ktory som nasla pri mojom patrani na otazky .
toto je z modreho konika tam si väcsinou zeny vedia pomoct.
www.modrykonik.sk
HOVORI MAMICKA :
Teraz som malého hladkala po hlavičke a na zadnej časti hlavičky, skoro už pri krku, som mu nahmatala ako keby malú guličkou pod kožou. Takú že sa tak hýbe ako nejaka tuková hrčka. Neviem ako to nazvat...Neviete niektorá o čo by mohlo ísť???

odpoveď mamičky :
to bude určo uzlinka..naše malá ji má taky už skoro rok. Mudr.mě říkal že to nic není že prej to děti mívaj..

-odkaz odstránený-

NEZUFAJTE NIE JE VSETKO TAKE ZLE AKO SA NA PRVY POHLAD ZDA.
ZELAM VAM VSETKYM SKORE UZDRAVENIE .

JULIII

Ahojte chcem poradiť, ak si nájdete akúkoľvek hrčku na hlave či už malú alebo veľkú či bolí alebo nie, hoďte k lekárovi najlepšie k neurologovi. nie vždy sa jedná o tukovú hrčku!.

Dr.

keby ste neboli dementný a nechali nech aspoň niekto odpovedá na ptvú otázku a ni že hneď každý ľ. návštevník sem trepne ďalši prispevok bez toho aby ten 1. mal odpoveď tak sa mi na tie vaše príspevky ani nechce odpovedať

Barn25

Dobrý deň, potrebujem poradiť. Narazila som na diskusiu s touto témou a povedala som si, že sa skúsim spýtať aj ja. Vzadu na ľavej strane hlavy sa mi vytvorila malá hrčka. Na dotyk bolí, nie je moc veľká. Pred pár dňami ma prestala bolieť, tak som si myslela, že som sa udrela nikde, no teraz je cítim bolesť zase. Neviete čo by to náhodou mohlo byť? Ďakujem pekne za odpoveď.

peterRK

Tak isto som mal hrcku na cele cca 1,5cm ,tvrdu ktora nebolela dnes som bol na chirurgii a odstranili mi ju ,doktor pichne 2 x injekciu na umrtvenie a uz potom odobera tu hrcu ,, :D ... pocas zakroku ziadna bolest

misak123

dobrý deň dnes som objavil na hlave zo zadu 2 hrčky 1. na pravej a 2. na lavej...
su tvrde a dá sa snimi hýbať...
možu to byť tie tukove hrčky ?