Problem s oblecenim...mam velkost XS

Príspevok v téme: Problem s oblecenim...mam velkost XS
zebra108

ahojte mam problem si nieco kupit na seba napr.vcera som sa vybrala si kupit mikinu a vsetko mali len velkost 36 a ja mam 34 a mam rada aj veci obtiahnute na sebe a ked uz mali niekde xs tak bol volny strih a vyselo to na mne.rifle mam 26 ale tiez musia mat uzsi strih najlepsia by mi bola 25 ale taku u nas ani nevidno.je tu niekto s takym problemom ako ja.a nemyslim si ze som prilis chuda mam 160 cm a do 50 kil.

Gabina0

Nakupujte v cinakoch alebo si ich davajte upravit u krajcirky pokial neviete same. Moja sestra ma taku velkost a v cinakoch nema problem najst taku velkost alebo si oblecenie sama upravuju kedze je sikovna :)

Gublerka

@Magy
15.01.12 13:37
"nepises vek a ine dolezite veci, ci teda este budes rast alebo nie.

rieseni je v zasade niekolko:

- pribrat. staci zmena prostredia, stravy, odburat stres a kila idu hore - a teda aj velkosti potrebnych siat.

- uprava. dnes uz sijaci stroj nie je drahy, casto sa da zohnat aj v bazaroch, z druhej ruky, popytat sa znamych, kamosiek... a ak nie si total drevo s tulenou chorobou, za 10 minut si upravis akykolvek kus handry, ktora je v originale o kusok vacsia ci sirsia, ako potrebujes. vyskusaj si najprv na starsich kusoch oblecenia a casom to uz bude pre teba rutina.

- saty na objednavku alebo priamo na mieru. dost draha alternativa, ale take veci ti padnu uplne perfektne."

:-D :-D

keď má žena 30+ moc toho na seba nenájde vo veľkosti XXS-S pokiaľ nechce minúť celú výplatu na pár kúskov oblečenia.
a pribrať? keby to bolo také jednoduché. zmeniť prostredie a vyhýbať sa stresu? to by musel dať človek výpoveď v práci a sedieť doma ako kráľovna na tróne, ktorej budú nosiť obložené misy priamo k nosu. a to je hlavne na SLOVENSKU nereálne!

tomhgl

tak to by si mala ist asi do new yorkeru... tam najdes aj v panskom oddeleni velkosti ktore by ti boli mozno aj tesne ... Neviem preco ale vzdy ked tam idem kuknut tak tam maju iba velkosti do L. Zacinam mat pocit ze sa zamerali na sortiment pre vychrdnutych buzerantov ... uz tam nevkrocim :D

LETICIA

Maoam jasne ze zijem, sem tam tu nieco precitam, ale neprispievam, ale asi zacnem :-D momentalne travim este obed, tak dufam, ze to rychlo prejde, lebo so zaludkom ma to uz nebavi a ty co ako?

Naja85

Ja tiez patrim do skupiny nosiacej prevazne XS, niekedy aj nieco mensie. Inak meriam 160 cm a teraz momentalne vazim 47 kg, lebo konecne zazivam pokojne obdobie bez stresu, co sa mi prejavuje aj na vahe:)(v strese som uz schudla aj na 43 kg:/). Myslim, ze dnes absolutne nie je problem kupit si male oblecenie, napr. v Orsay, spominana Terranova, New Yorker atd. Aj ked tie male cisla sa rychlejsie vypredaju, a potom ostavaju nejake 38 a vyssie.

LETICIA

ja tiez nosim xs, vela takeho oblecenia najdes v terranove a bude ti sediet,ja nakupujem tam, lebo niekde najdes xs a je to velke ako Lko.

nikolka165

somarina mam 165 cm a 44 kg a nemam problem s oblečenim ved XS maju skoro v každom obchode a niekedy aj S sadne .. sice je pravda že niektore veci si kupujem na 12-13 rokov a pritom mam pomaly 17 ;)