Rada chlapovi

Vaness

Ahoj Beznádejný, som v situácii ako tvoja žena, ver mi že to nie je vôbec jednoduché pre podvedené ženy, ak ju stále ľúbiš napriek všetkému čo sa medzi vami stalo, napriek tomu čo urobila ona a napriek tomu čo si urobil ty(neverím že v tom nebol sex) sorry, ale toť môj názor na vec, teda ak ju napriek všetkému stále ľúbiš a ľúbiš aj svoje deti tak ostaň s ňou a skúste začať odznova, nepôjde to hned, chce to čas a hlavne sa nevracajte k tomu čo bolo, prestaň kontaktovať svoju priateľku a daj jej najavo, že sa vraciaš k rodine, ale predtým všetkým sa musíš porozprávať so svojou ženou a zistiť jej názor na vec...veľa šťastia

pravy huhu

Tiez sa nestiham cudovat nad niektorymi prispevkami.
1. Tvoja zena je chora (Normalny clovek sa nehrabe v cudzom mobile a ked nieco najde tak sa opyta)
2. Z tvojho domu ta nema co vyhadzovat. Ak sa o to pokusi, tak sa jedna o fyzicky utok a o obmedzovanie slobody/ Mozes sa fyzicky branit a v ziadnom pripade nemas z domu odchadzat.
3. Keby ta mala rada, tak ta z domu urcite nevyhodi.
4. Tvoja zena ta pravdepodobne podvadza
5. Vyhod ju ty z domu co najskor.
6. Nedavaj si radit nevyburenymi vaginami tu na fore.

dana660xz

jaj ked si taky sprosty ze si nechavas sms, co si cakal?
porozmyslaj o tom, ako by si sa choval ty, pokial by si jej ty nasiel sms v telefone od "platoniockeho priatela".
ani by si o nu uz bicykel neoprel, tak co od nej cakas?

Magy

lillia nenapisal som ze vsetky, neprekrucaj co pisem.
osobne som zazil takyto "platonicky" vztah na mojom pracovisku. chlapik vydaty, babena vydata, obaja pomerne stastne, lebo som poznal aj ich partnerov, ale predsa v praci po sebe pokukovali, usmevy, smurkanie, skryte odkazy... a ver ze nic viac medzi nimi nebolo.

lillia

ja moc na platonicke priatelky/ov neverim. a uz vobec nie, ked su kolegovia v praci, kde sa maju dost casu vykecat, aby si este aj mimo pracovnej doby volali a pisali. to je o niecom inom. bud je tam zaujem z jednej alebo z druhej strany. alebo z obidvoch. a zase si zaujaty..co zeny.. hlupost, sorry

Magy

debilko - napisal som ti tam toho dost, rad si s tebou pokecam aj podrobnejsie.
lillia - necital som ich. ale pokial mal "platonicku priatelku", ktorej sa zveroval s vecami, ktore ale nehovoril manzelke, je to urazena pycha - a zeny su v tomto ohlade casto jesitnejsie, ako muzi.

lillia

Magy, ty pises ako by si citala tie smsky. vies co v nich bolo? beznadejny to nenapisal.. a inac, na jednej strane tvrdi ze o nic neslo, nic sa nestalo atd. a na druhej strane je si vedomy, ze urobil nejaku chybu. ale aku? myslim, ze je to komplikovanejsie nez to opisal. a ja byt nim, tak to riesim okamzite vo chvili ked jeho manzelka nato dosla. niekedy nechavat cas na premyslenie je ovela horsie ako to vyriesit hned. casom to jeho manzelka predycha, a pokial on neurobi nic, tak moze nastat aj to, ze nakoniec si povie, ze s takym chrapunom predsa neostane a uz bude neskoro, aby zmenila svoj nazor. tazko povedat, nevieme presne okolnosti, ani ich nepozname

Magy

padaju tu kdejake somariny preoblecene za "rady". az sa divim, ze to tu niektorym nickom nezatrhnu.
beznadej - za prve, podla toho co som si precital aj z inych komentarov a co si pisal nizsie, s jednou vecou suhlasim - si prilis makky. nechas so sebou zametat. ak je cela situacia NAOZAJ ako ju opisujes, ze to bola len platonicka laska, resp. velmi blizke priatelstvo a nic viac, ak zijete spolu 7 rokov, mate deti, kupil si dom a investujes do neho (pritom nepises do akej miery sa na zveladovani majetku a rodine podiela tvoja zena), rozhodne si sa nemal nechat vyhodit! to je v podstate obmedzovanie osobnej slobody, co spravila a neadekvatna reakcia. ano, sklamal si ju, dovera je nastrbena, ale ako sa tu pisalo nizsie - niekde v tom vasom vztahu bude chyba, ktora z tvojej zeny nerobi dostatocne doveryhodnu osobu, aby si sa zveroval jej so vsetkym, ale potrebujes niekoho ineho. ta poznamka, ze tvoja zena ma niekoho ineho a len cakala na prvyu prilezitost - na tom nieco moze byt aj nemusi. ano, potrebuje vychladnut. kazdopadne - mas pravo uzivat svoj majetok, dom a nikto, ani ona, ti nema pravo branit v tom. ak ma dojem, ze par takychto sms-siek je na rozvod, fajn. nech poda navrh ona a velmi rychlo zisti, ze ZIADEN sud vas kvoli par smskam nerozvedie, najme ak ty si v podstate normalny starostlivy otec. na rozvod musia byt omnoho hlbsie a dlhodobejsie problemy, nez toto. tvoja zena si musi uvedomit (kedze pises ze ta ona raz uz podviedla, ale nepises ziadne detaily), ze nikto nie je perfektny, dokonaly a pokial niekto spravi chybu, tak ma pravo aby mu bolo odpustene - najme ak je zrejme, ze to bolo ojedinele zakopnutie. ak toto tvoja zena nechce akceptovat, sanca ze jej o nieco ide (a cakala na prvu prilezitost), sa drasticky zvysuje. takze v skratke - mas pravo sa vratit do spolocneho domu, tvoja zena je v urcitom zmysle povinna ta vypocut a aspon ukazat snahu o zmierenie, ci pochopenie argumentacie. pokial nie - nieco ma za lubom, lebo par sms NIE SU dovod na trvale vykopnutie z baraku a uz vobec nie na rozvod. budes musiet sekat dobrotu, ale tu je skor problem v spolocnej spolupraci na dalsom pokracovani manzelstva, vztahu, rodiny, zivota.

zuzi74

jajka ja neviem kolko chlapov sa necha vyhodit, ale Beznadej sa dal, lebo si bol vedomy toho, ze nieco urobil....keby bol na manzelku tvrdsi asi by si moc nepomohol...akurat by bol doma pod strechou.