Lepšia pamäť

pablitto

Ginko je fajn, ale skôr len na prekrvenie. Ja mám problémy s krátkodobou pamäťou a dávam si brahmi a pomáha mi... Na www.naturveda.sk o tom pekne píšu, že je to aj prevencia proti parkinsonovi, alzheimerovi a podobným týpkom.

Markus132345

Ahoj!

Ale cesnak nie je nič moc... Musí sa užívať dlhodobo a vo veľkých množstvách a má to svoje nevýhody... ŽE? :-D

Ja pri skúškach používam jeden doplnok výživy od Augeri. Má názov BodyFast. Dosť mi pomáha lepšie sa sústrediť a dokážem sa učiť do rána a na skúške som jak rybička a bez stresu. Že po takejto akcii 2 dni chrápem, to je už iná storry :-)

No jednoducho sú to dosť účinné tabletky. Skúšal som aj MemoPlus ale tam nie je Cordyceps takže nič moc.
U nás to majú v lekárni ale aj na nete sa to dá zohnať na -odkaz odstránený-

jan11

Podla mna poznat niekolko stovak spisovatelov je absolutny nezmysel. Co sa budu musiet ucit deti o takych 500 rokov, tak to ani nechcem vediet:))) Ale budu to mat fakt dobre, po maturite hospitalizacia na psychiatrii:)))

jan11

Podla mna by mali davat maturitu za ucast. V tej rychlosti sa akosi zabudli zamysliet nad tym, ze clovek nemoze byt dobry sucasne v piatich odboroch, ale to je len moj nazor na vec.
Ja ti poradim len tolko, vsetko sa to nabifli /to hadam vies/ a bud si ista, ze to aj zabudnes. Ak nemas pre nejaky odbor nadsenie, tak prd z toho.

Simonson

Ahojte! Ja študujem a už som skúšal všeličo napríklam ginko prim a podobné veci ale najviac mi pomohol BodyFast je to trochu drahšie ale stojí to za tie prachy to musím uznať. Pozrite tu na -odkaz odstránený-