Zaječická horká voda

Príspevok v téme: Zaječická horká voda
Ivka159

Prosím vás mate stým niekto skúsenosti..ako s prírodným preháňadlom? niekoľko krát som proti pravidelnej zápche užila laxativum Guttalax a odvtedy sa to pravedaže zhoršilo ... tak chcem použiť toto ... funguje to? ... mám si dať ako je tam napísané alebo viac menej? ... ďakujem ... moc za rady

syndiluca

Na kratkodobe problemy so zapchou hje urcite dobra, aale dlhodobo by kvoli vysokemu obsahu mineralov mohla posobit negativne na cinnost obliciek a tak sposobit vznik oblickovych kamenov.

NA dlhodobe problemy so zapchami je vhodna laktuloza ale ta je na predpis. NEvstrebava sa vsak, a tajk nema vyrazne neziaduce ucinky.

RNG

Mineralne vody obsahuju horcik najma vo forme siranu a uhlicitanu, tj slabo absorbovatelne formy, ktore drazdia creva a preto cloveka prezenie. Takze to , prosim , nepovazujte za velmi zdrave.

tinuška

Ahojte chcem sa spýtať či je možné žajačicku piť aj počas tehotenstva? Viem, že preháňadlá akéhokoľvek tipu sú nevhodné ale či toto tiež, alebo nie? poraďte ak mate skúsenosti ďakujem ....

enema

No Saraticu uz v lekarnach nezozeniete...Ani na sklade ju nemaju...cele KE sme presli s priatelom.Vsetky obchodne retazce. Ja som bola dost nestastna z toho lebo az dodnes mi nikde neponukli prirodnu nahradu za Saraticu. Moja lekarnicka mi dnes ponukla Zajacicku....a funguje to super. Ak mate problem s vyprazdnovanim odporucam 1-2x denne probiotika, ktore mozno uzivat dolhodobo. Krusinovy caj som tiez skusala, no musim povedat ze sice zabera ale je velmi tazky na zaludok.

veroni83

Pre tych, ktori nevedi zohnat zajecicku - objednavajte cez internet, napriklad -odkaz odstránený-
ale su aj ine stranky.