Ako znovu nadobudnúť chuť do sexu?

Príspevok v téme: Ako znovu nadobudnúť chuť do sexu?
IVAN444

Dobrý večer.
Chcel by som sa spýtať na riešenie mojeho problému.

Nikdy som nemal problém, čo sa týka pohlavneho styku, ani erekcie a ani predčasnej ejakulácie. Samozrejme boli aj slabšie aj silnejšie dni.

V poslednej dobe však badám veľké zmeny. Som 3 mesiace po rozchode a našiel som si novu známosť. Dievča je pekné s veľmi peknou postavou a je veľmi náruživá.
Nemala styk paru mesiacov o to je to pre mna teraz ťažšie, lebo je chtivá a ja som už 2 krat zlyhal.
Prvý krát, som síce nemal problem s erkeciou ale udržať ju s kondomom bol veľký problem. Predvčerom hned po nasadení kondomu okamžite zvedol a ten pocit je ....

Všetko to začalo asi pred 2 týždnami. Stále si píšeme kadejaké veci a provokujeme sa. Vtedy som mal dosť chuť na to a spravil som si to asi 5 krat za den a od tej doby pre mna sex je mimo. Neláka ma sex, ani porno ani nič. Neviem čo mam robiť zo sebou a do toho mi prišlo ešte prechladenie krížov a nôh a prostaty.

Neviem ako mam postupovať. Faktorov je veľa od toho, že nemáme normálny priestor na sex, cez to že som mal uraz ruky a bral som CLEXANNE na riedenie krvy, potom tribulus terrestis na cvičenie čo som už prestal brať.
Ale podstata nastala od toho dna kedy som to asi prehnal. Od tej doby aj keby pri mne chodili nahe ženy tak mi je to jedno.... :(
ďakujem za každu radu...

IVAN444

Viem mas.pravdu. Len uz tyzden beriem lieky a snazim sa a nejak. Ja neviem.ci som v.strese z toho ako vyzera, alebo sem.tam mame problemy vztahove alebo ci som sa jej nejak nabazil ked sme sa hecovali paru tyzdnov cez net a teraz mi uz neprisla nejak vzrusujuca ked som to vsetko dostal na podnose.neviem....
Ale.ten isty problem som mal aj pri byvalej priatelke..
Prvy sex nic... Potom urolog a tyzden pauza
Ja nemam problem ak si to robim sam alebo ona. Len staci.ak sa.mu nevenuje paru sekund a hned to pada a to iste ked to robim sam.. Nechapem co je somnou a ak ho aj dostanem hore tak je taky precitliveny ze to trva 200 krat kratsie akk normalne

arnie11

Hlavne sa kvoli tomu prestan trapit. Ked budes neustalne mysliet len na to ze si zlyhal a ze nemas uz chut na sex, budes si to iba upevnovat. Ked Ti na to pride na mysel, pomysli si ze je to len docasny problem, kt. ma riesenie. A ked Tej priatelke na Tebe naozaj zalezi, nenecha Ta kvoli tomu, ale Ta podpori.

IVAN444

Asi budem musiet :-( Nie jenmi to prijemne. S byvalou som nemal nikdy problem a ked to takto pojde dalej tak tych byvalych asi bude viac...

arnie11

Lacnejsie asi nie. Pochybujem zeby to preplacala poistovna. Ale oficialne to nie je volnopredajny liek, a pri tom co kupis na dobierku z netu nemas istotu ze je to orginal. Je to dobry biznis, takze sa to vo velkom falsuje. Keby to boli len generika (alebo neucinne placeba), ale su to castokrat nekvalitne preparaty s primesami, pripadne aj analogy viagry, ktore neboli testovane. A to je dost velke riziko. A sexuolog by Ta mohol trochu vyspovedat a zbezne skontrolovat ci nie je nejaka kontraindikacia.

IVAN444

Hmm som po tom pátral ale v našom mestečku nieje asi pojdem do krajského mesta...

Asi to víde lacnješie ako ked si ju kupim sám že)?

arnie11

Ak chces dosiahnut rychly efekt, navstiv sexuologa. Dost mozne ze Ti predpise Viagru. Kamaratovi co trpel na depresiu to predpisal psychoterapeut. Velmi si to pochvaloval.

IVAN444

Ved snažím sa fakt, tie vitam. mi isto chýbaju, jem málo ovocia a v poslednej dobe mám dosť jednotvárnu stravu a stou sadrou sa mi veľmi vonku nechcelo. Ale musím niečo.

Tak najviac ma asi trápi to, že ona to síce chápe ale ... vieš ako...

arnie11

Neviem ci ma Tribulus naozaj ucinok na zvysenie tvorby testosteronu. Ale chut na sex by vraj zvysit mohol vdaka zvyseniu nejakych receptorov na testosteron. To cvicenie treba v primeranej miere, ak to prezenies a nebude sa vladat ani zdvihnut z postele neviem ci budes mat chut na sex :-). Dolezita je aj strava, vitaminy. Ten pohyb treba aj vyjst von na vzduch, staci prechadzka. Mozes mat nejaku formu depresie, pri tom byvaju problemy zo sexom.

IVAN444

No k nej sa isto nevrátim. Dosť som sa sklamal atd.. ale to je jedno aj ked podstatný problem tam nebol..

No tá nechuť je u mna asi 2 týždne. Neviem fakt a chodim aj do fitka, tak asi aj plávať začnem alebo neviem už fakt...Neviem či to nebude aj tým urazom a že som bol doma skoro 2 mesiace pre ruku.. tak prehodene denne režimy atd..

gater

Aby si sa trochu pousmial :) Novomanželia pozvali na návštevu do svojho malého bytu dávneho dobrého priateľa. Keď už toho dosť vypili, rozhodli sa, že ho nechajú prespať v ich manželskej posteli medzi nimi. Ráno manželka vstala prvá a ako správna gazdinka išla urobiť raňajky. Muži zostali sami a priateľ hovorí manželovi:
- Počúvaj, to som nevedel, že tá tvoja manželka je taká vášnivá!
Manžel:
- Prečo?
Priateľ:
- Ona mi ho celú noc držala!
Manžel:
- To som bol ja! Istota je istota!

Bude to asi tým,že si tri mesiace po rozchode. Asi by bolo lepšie vrátiť sa k svojej žene a nebudeš mať problém.