Baby robievate svojim chalanom oralny sex?

xem

ja mám ten istý podobný problém
ona mi nechce robiť orál a "bojí" sa môjho semena založil som si aj tému :D www.zdravie.sk
ja jej orál robím ona to miluje a mňa to vzrušuje a + keď vidím že jej to robí dobre tak som aj ja šťastný

alenka_maxova

Jasne, ze mu to robievam. On mi to robi vzdy a velmi rad, tak preco nie ja jemu. Vobec sa mi to nehnusi, prave naopak. Je to moj prvy sexualny partner a neskutocne mi chuti, vonia, rada ho objavujem. Nuz, tebe by som poradila len jedine, aby si sa zaujimal o to, co v tom je, ked to odmieta. Rozumiem, ze ste sa uz urcite o tom bavili, ale zrejme to nestacilo. Plati vsak, co sa komu "hnusi", nech to nerobi. Oral nema byt niecim vynutenim. Len tak medzi recou, mozno to tvojej priatelke este nikto nerobil a tak ani nevie o co prichadzaaaa :)

dellya

síce nie uplne do konca, aspon nie do ust, ked vidim, ako mu to robi dobre.je to uzasny pocit. a potom sa na mna vrhne.nie je nic krajsie :-)

wreck

delgado25, ten koniec ma zaujal, ze ani ty jej. preto nie, lebo ju chces vytrestat za to, ze ta ona nechce kurit, alebo preto, lebo TY ju lizat nechces?

mat dievca a nemoct ho lizat, tak to po tyzdni mam nuteny pokoj na lozku, a po dalsom tyzdni umrem na otravu tuzbou po lizani. :-)

NiaP

Ano, orálny sex robím aj ja jemu, aj on mne. Vôbec sa mi to nehnusí, samozrejme keď sa dodržiava hygiena :)
Možno sa priateľka naozaj bojí, že to sprvaí zle, že sa ti to nebude páčiť. Ako už niekto radil predo mnou...komunikácia nie je zlá vec :)