žena navrchu.

alenka_maxova

Zabka, opat poviem len zo svojej skusenosti. Moj chlap to napriklad miluje, lebo si toto cislo davame zvycajne po tom, ako sa on "nadre" :D Cize toto je moja poloha, pri ktorej ja urcujem, ako to chcem. Castokrat mu poviem, aby len lezal a "oddychoval", lenze ten pohyb ho tak vzrusuje, ze to nikdy nevydrzi len tak lezat. Vela raz sa pri tejto polohe urobil aj on. Takze naozaj asi len zalezi na tom, komu co chuti :)

alenka_maxova

jemin, bibisa, nikto sa nerobi mudry, kazdy chcel len autorke pomoct SVOJOU radou. Predsa nebudes niekomu opisovat nieco, co nepoznas, ale nieco, co mas zarucene odskusane. A bude jej to pomoze, alebo nie.

User_37597

ale zas ste vsetci mudri!!!
zas niekto povedal ze to je dobre jednemu a hned to ma byt dobre vsetkym.jedine takto mi je dobre hore.ked sa len vrtim a kruzim ale jemu to nic nerobi.ked stahujem chacharu pocas sexu on nic neciti.dokonca aj ked sa urobim klitorialne pocas sexu a dost ocividne to musi byt citit on to neciti vobec.neni vsetko rovnake ako u osobach ktore mozno vy poznate.nemozete predsa na 100% tvrdit ze to je dobre vsetkym chlapom ked to tak nieje a nemate slovo tych vsetkych chlapov.
kolko reci je okolo toho ze je to velmi dobre ked ma zena piercing v jazyku a fajci chlapa.ten moj mi pre istotu povie pred fajkou aby som si ho vybrala lebo mu to neni prijemne.a kolko chlapov poznam co hovoria ze maju s tym skusenost a len pozitivne o tom hovoria.takze toto bol len priklad toho ako to neni u vsetkych chlapov rovnake.
S pozdravom vasa Bibisa ;)

wreck

zabka, tato poloha je predovsetkym o zene, kedze je jedna z mala tych, kde ma plnu kontrolu. my sme na koni vo vsetkych ostatnych, nemusime za kazdu cenu aj v tejto.

okrem toho, ak ma zvladnute ovladanie panvovych svalov, tak pri tom vlneni robi nielen seba, ale aj jeho. :)

žabka,

no neviem, nevzrušuje chlapov skôr ked sa jazdí na penise hore-dole ? ved aj orál robíme tak, aj rukou tak, aj sám masturbuje tak..

ak sedíte na nom a len sa šúchate dopredu-dozadu, čo má z toho ? ved ho má strčený len vnútri a nič iné necíti..

akinom007

No autorka prispevku poradim ti len prax! Ja som.tiez na zaciatku sex.zivota a hadam aj prve 2 roky nejak neoblubovala polohu hore presne preto co ty nevladala som dlho. Postupm casu som prisla tomu na chut a teraz je to poloha v ktorej zarucene dosiahnem Orgazmus! Milujem to. Ale nehopsam ako niektore pisali skor sa 'sucham' hore dole :)

alenka_maxova

kujeeem :) len som sa chcela podelit o svoje skusenosti. Nikdy som totiz neskusala hopkat, prave preto, ze je to narocnejsie. A hned ako som sa zacala pohybovat smerom dopredu, dozadu s panvou, neskutocne sa to pacilo nielen mne, ale aj partnerovi. Navyse, vyuzivame tuto polohu na to, aby si on oddychol :D

wreck

presne! to sme mali navrhnut hned! anciasa, ze ma to nenapadlo. alenka_maxova to vyborne popisala v prispevku z 18:34. kruzenie panvou so striedanim sedenia a lezania je najlepsia odpoved na nizsiu vykonnost v tejto polohe.

potlesk! :)

alenka_maxova

a este dodam, raz na nom lezte, raz budte uplne vystrete. Myslim, ze chlapa velmi potesi, ked sa dokazete hrdo vystriet a uzivat si to. Mne pomaha, ked som chvilu vystreta, chvilu uplne lezim na nom a robim to, co opisujem nizsie.