NAŠE JEDÁLNIČKY :))

Príspevok v téme: NAŠE JEDÁLNIČKY :))
bebus122

ahojte, tato tema ma napadla lebo kazdy oceni ked sa inspiruje od niekoho a neha si poradit. predsa sa trapime co kedy zjest aby sme nepribrali a zaroven boli zdrave a stihle... kazdy den sem pridam jedalnicek ( aspon toho menej zjem ) :D. bola by som rada keby ste sa pridali... aby bolo jasne snazim sa schudnut. mam 170cm a 60kg. 58cm stehno:/ cvicim minimalne 5x do tyzdna kruhovy trening a nejake to kardio ;)

kiki5599

kaQa- ten jablčný ocot som jedla tiež ešte pred dvoma mesiacmi a dávala som si pozor aj na stravu a večer som cvičila a neschudla som...ale zase sestra z neho schudla ešte mi dala tabletky lebo otehotnela. Ale nejdem ho jesť radšej.

Leticia- ja mám rada vajíčka celkom niekedy mi idú niekedy nie. :)

lionesssssss

aysia, tak mi poraď, čo je na ňom zlé :)

bingham, ale čauko kamarát :D vďaka za oznam, ale ja viem :) vysvetlila som, prečo si dávam len polku pomaranča :D :D nie je to kvôli sacharidom :D

bebus122

dneska uplne zle :((
R:kakao+1/2 bebe
D:1celozrnny chlieb+maslo+dzem
O:kusok kolaca
O:1/2 gulas+1chlieb
V:4 trojuholniky pizze Hawai(to som pokaslala)

vypila som 1l cistej vody, 1l.citronovej vody,1l.zeleneho caju

cvicila som 45min na pase(20min. rychlochodza, 20min.striedanie sprintu s pomalou chodzou v pomere 1:1minuta. 5min chodza do kopca

vecer 40min.cvicenie s vlastnou vahou(posilovanie noh+brucha)

TO JEDLO MA HNEVA...PORADTE MI NEJAKY JEDALNICEK... NEJAKE NAVRHY CO JEST,NIECO JEDNODUCHE ALE ZDRAVE A SYTE...lebo sa asi zblaznim :((

bingham

lionesss...na tej polke pomaranca som sa dobre zasmial...mile :D inak ten banan ma viac sacharidov ako cely pomaranc...

patricia1313

ahojte baby citam vase prispevky tak sa chcem podelit aj o moj jedalnicek.
Rano activia biela banan pomaranc ,mlete mandle hrozienka,ovsene vlocky,
po 3 hodkach tmave pecivo sunka syr,podla chuti
vzdy do 12 tej pecivo
okolo pol3 obed prsia kuracie zelenika,ryza,cestoviny alebo zemiaky,
vecera ccea o 6 tej siedmej 1 cele vajicko 3 bielka,zelenina,,
Vecer v posteli uz skrka ale to je dobre,,bo zevraj v noci sa potom chudne a ten hlad prespis,:)
vela stastia skuste tiez :)

aysia

xdanielax ma pravdu, lionessss, katastrofa jedalnicek. Vobec sa necuduj ak po 40tke pride na rad nadvaha,mozno skor..

lionesssssss

:-))))))) polku pomaranča si dávam len preto lebo je väčší ako banán, a mám potom celú misku len napchatú pomarančom :D to je iba takýto prostý dôvod.

že som večer hladná, ako som napísala, to robím vedome, nedokážem zaspať s pocitom plného žalúdku, je mi jednoducho zle, a pod.
a áno, viem, poradila som bielkoviny ale ako som napísala, ja nedokážem ísť spať s plným bruchom, preto jem večer strašne málo.

a k tomu medu, som napísala, že to nie je vhodné večer, ale ja si to dakedy dám, ak mám nenormálnu chuť na sladké :D lepšie ako zožrať polku Milky si myslím :) väčšinou keď mám dostať krámy :D

xdanielax

ja si davam vajicka hocikedy. aj dnes pred chvilkou MNAM! :-) ale miesane.

Dnes som prave niekde citala, ze najdlsie sa travi napr. volske oko, alebo prazenica na oleji (masle), hned potom vajicko na tvrdo a najkratsie sa travi vajicko namakko. Tak mozno skuste kratsie povarit.

xdanielax

lionesssss - rozdavas rady, tak mi to tak vyznelo.
v prvom rade nie je dobre jest tri krat denne. Dalej nerozumiem, celkom ze na ranajky si das cely banan, ale iba polku pomaranca.

Dalsia vec tvoja rada ohladom salatu: mrkva , znova zdoraznena polka jablka, ale to, ze si tam das med je v pohode - pritom to je uplny cukor a tym padom nevhodne jedlo na veceru (rovnako ako jablko, a o mrkve by sme tiez mohli polemizovat ) - ked uz sa teda zameriavame na sacharidy.
inak si tam pekne poradila na veceru bielkoviny , ale u teba ziadne nevidim. A to je nevhodne - podla mna. preto si potom hladna.
no ale ak ti to funguje, a dlhodobo si udrujes vahu, tak nech sa paci, kazdy sme iny :)