Cudzie jazyky

lacooo

citaj clanky a pozeraj filmy v tom jazyku v oblasti, ktora ta zaujima. tiez je skvel kurz anglictiny od imitum, kde je metoda zalozena na tom, aby sme sa nemuseli biflovat.

Stanci01

Zalezi od toho, co sa vlastne chces naucit. Pozerat serialy a filmy, pripadne citat knihy v cudzom jazyku je super. Tam pochytas slovne spojenia aj vyslovnost.
Takto vsak budes rozumiet, ale dohovorit sa bude horsie.

Ak vsak chces vediet aj hovorit, potrebujes, pochopitelne, aj hovorit. Najlepsie pravidelne. Teda bud ist do zahranicia, alebo na nejaky lepsi kurz, kde musis anglicky hovorit. Napriklad topenglish.sk patri k tym lepsim.

Luulii

Mozno by si si mohol aj niekoho najst na doucovanie, kto by mal skusenosti, aby Ti poradil, co je pre Teba uzitocne a co nie, lebo niekedy su v v jazyku veci, ktore sa uz nepouzivaju a asi by nemalo efektivitu, kebyze si sa naucil nepodstatne :) vies ako to myslim. A samozrejme, samostudium, ako tu uz bolo spomenute, telka, programy, clanky, serialy v danom jazyku, knizky a vela trpezlivosti :)

0vecka

nj hlavne necakaj ze to pojde rychlo ak sa tomu budes venovat +- kazdy den tak za 6-12 mesiacov sa plynule mozes dohovorit ak je to nejaky europsky jazyk...