Kedy je lepšie behať

xdanielax

google ti poradi.
nemame za teba nahodou aj cvicit??
toto a aj ine fora su plne jedalnickov na chudnutie, priberanie, naberanie svalov chudnutie tukov a zaroven nechudnutia svalov a vsetkych kombinacii ktore ti napadnu. Tak hor sa do citania, tak ako sme to robili my vsetci. Ked budes potom chcet doladit nejake detaily, rada ti poradim.

vicinko

ja wiem že mam upravit stravu,ale chcem vediet..ako by to malo vyzerat čo mam a čo nie...a kolko mam jest za den...to by mi stačilo..a keby sa podarilo taq nejaky jedalniček

evik1

Aj ja,aj o plol 4 ránko,choroba.Lebo večer nevládzem.Ale inak som veľa čítala,že je to úplne jedno,sú zástancovia pálenia tukov z rezerv ráno,ale zas je aj opak a majú to zdôvodnené daj si www.behej.com,regni sa a vieš všetko.

vicinko

okey:D...a ked chcem dat dole tuk ..tak ako si mam zariadit stravu alebo neco..take mam pokračovat s tyma cvičeniam na brucho??

xdanielax

ako mozes aj dnes, nic sa ti nestane, ale lepsie je to rozhodit si cez tyzden, nez si to nechavat na tri dni za sebou a potom nic. chapes.

vicinko

no mne su vidiet trochu tehli asi 2 zhornej časti ...a roztriedit utorok piatok nedela??..a ked som vcera behal tak mam radsej zajtra behat alebo mozem aj dnes