tretia osoba vo vztahu

Príspevok v téme: tretia osoba vo vztahu
maximilianka

Caute :) Nie som ziadna labilna zenska s nizkym sebavedomim. Tuto temu som si zalozila cisto preto, aby som videla, co na jednu vec hovoria viaceri ludia. Ako vnimate vo svojom velmi peknom a vyrovnanom vztahu, ked vasho partnera neustale volaju na cajiky rozne kamosky? Tie kamosky su nezadane a dobre vedia o tom, ze vas partner je s vami zasnubeny, no i tak ho stale volaju niekam von. Pritom vam aj partner potvrdi, ze tie zenske po nom idu. Ake by boli vase reakcie? :) Dakujem

Mariola

Podobná , maj sa na pozore....
tiež sme mali vzťah , kde som dala manželovi dosť voľnosti , keďže bol taký nespoločenský týpek , dôverovala som mu , dokonca sa tešila , keď sa išiel niekam zabaviť . Až sa mi to nevyplatilo , preto že jedna mladá slečna po ňom zatúžila . Robilo jej dobre omotať si svojho šéfa okolo prsta , vytiahnúť sa pred kolegyňami ...Jemu tiež imponovalo , že sa o neho zaujíma takéto mláďa . Všetko sa zomlelo na chate , kde bola ich partia z práce .
Ťažko radiť , neveríš mu , nepustíš ho , je to správne ? Príde mi , že s ním jednáš ako s nesvojprávnym ... Veríš mu , a takto sa ti "odmení"...

podobna

dobry den!
aj ja mam podobnu dilemu na priatela ma "zalusk" jedna slecna alebo by bola velmi rada mala priatela aspon v posteli, je taka, a to zo mna nehovori zast:-)priatelovi sa aj v minulosti pacila,teraz hovori ze uz nie.problem je v tom ze teraz ma ist na chatu s kamaratmi zo skoly a ma tam byt aj ona a ja uz mam vselijake predstavy,viete ake su zeny:-)
nikdy sme si nic nezakazovali,sme mladi,nemame ziadne zavazky ani sme si nedavali ziadne sluby ale aj tak ma to stve a mam chut mu po 5rokoch vztahu nieco prvykrat zakazat.mozno je to tym ze poslednu dobu si myslim, ze je koniec. co mam robit?pred nim mam chladnu hlavu len som mu povedala ze mu verim ale ze si ma dat na nu pozor...
ani neviem co chcem od vas pocut

maximilianka

Magy, s priatelom je vsetko vyriesene. :) Dohodli sme sa na urcitych pravidlach, takze nebude v buducnosti ziaden problem. Ale dakujem vam vsetkym za nazory, velmi si to cenim. Svoj zivot a svoje "problemy" si vzdy budem riesit sama samozrejme, tu slo len o pohlad inych ludi na danu situaciu :) Dakujem

maximilianka

Dellya, precitaj si celu diskusiu a potom mozno POCHOPIS :) Mne sa to nechce cele tebe zvlast vysvetlovat.... :) Tu neslo o ziadne take, ze moj chlap nemoze mat kamosky...Bud citaj poriadne, alebo vobec :)

Magy

maximilianka - pises, ze vas vztah je pekny a vyrovnany, tak pocitam s tym, ze je tam aj dostatok dovery a otvorenosti. nemal by teba byt ziaden problem, aby si slusne dala najavo partnerovi, ze ti to sice na jednej strane imponuje, ze mas tak atraktivneho a ziadaneho partnera, ale na druhej strane si normalne ziarliva a vadi ti to, ked vidis, ze ine zeny sa ho snazia zviest.
Potom zalezi od reakcie Tvojho partnera, ako sa k tomu postavi. Tvarit sa, ze mu tento zaujem zo strany inych zien neimponuje, by bola velka falos od neho. Ak je normalny, tak mu to imponovat musi. A ak je medzi vami dostatok uprimnosti, nebude to zapierat.
Ale tiez by on sam mal tym zenam dat dorazne najavo, ze uz nie je volny a budu musiet svoj zaujem smerovat inde. To by bolo rozhodne od neho fer voci sebe, Tebe a aj voci nim.
Co sa tyka vas dvoch, staci nejaka dohoda medzi vami dvoma, kde si stanovite hranice, kto a kam moze zajst pri mimovztahovych priatelskych kontaktoch/stretnutiach. Jednoducho si dohodnut rozumne hranice, aby nedoslo k rozpadu vztahu z nedostatku slobody niektoreho z partnerov, ale tiez nedostatku dovery, alebo kvoli privelkej ziarlivosti a pod.
Ja tvrdim, ze VSETKO je vecou dohody a nikto vam do toho nema pravo hucat, co spravne je a co nie. Dovera medzi partnermi byt musi a je jedno, ci je to vztah, kde partneri vedia navzajom o sebe prve a posledne, alebo maju kazdy nejake uzemie (tajnosti, sukromie), kam ten druhy nemoze.

Krasomil

Maoam: Všimni si, jaké ženy vyhledávají muži jako svoje \\\"kamarádky\\\". Většinou jsou to atraktivní ženy a proč asi? Když se chce chlap opít a pokecat, zavolá si kamaráda, neexistuje chlap, který, když má atraktivní kamarádku, tak po ní ani v jeden okamžik nezatoužil. Mám sestru a ta sama říkala, že když se s ní začal někdo bavit, naprosto cizí chlap, tak nikdy si nechtěl jenom tak pokecat. Je to svinstvo, nehorázné svinstvo a opravdu věrných chlapů, kteří to dělají ze své podstaty je opravdu minimum, protože mezi tím málem věrných jsou i ti, kteří jsou věrní, protože prostě o ně není zájem, a kdyby byl, tak jim věrnost nic neříká. K tomu, že atraktivní, sebevědomé a inteligentní ženy mají nejčastěji tyhle magory. Atraktivní a sebevědomá žena si většinou taky najde sebevědomého a atraktivího muže a i když ne, tak se z něj ten sebevědomý muž stane, protože má vedle sebe atraktivní a sebevědomou ženu, je to jeho úlovek, takže asi není on sám tak špatný. A jak jsme se bavili, chlapi prostě mají rádi pozornost a využívají přízně žen. A atraktivní a sebevědomí to mají mnohem snažší, protože se jim ženy občas sami nabízejí a většina chlapů přece neodmítne, oni za to přece nemůžou a navíc je budou jejich kamarádi obdivovat. Dneska jsou vztahy příliš plýtké a to je základ všeho toho svinstva. Málokterý pár si mezi sebou vytvoří opravdu duševní spojení, které pro ně bude natolik posvátné, že ho ničím neohrozí a tím pádem si budou sebe navzájem vážit, jako si váží sami sebe. Jinak jsou ženy hodně naivní a řekl bych, že některé dokonce i chtějí, protože partner se o ně postará, je jim s ním dobře, rozmazluje je, takže i nějaké to \\\"větření\\\" nějaké nevěry radši zadusí, aby o to všechno nepřišly. A není to jen o těch materiálních věcech, ale i o tom pocitu a ten se snaží za každou cenu chránit, i když to znamená to, že obelhávají sami sebe, ony to v koutku duše vědí, ale nechtějí si to přiznat.

Maoam

Krasomil a zvlast krasne, mudre, inteligentne, sikovne, sebavedome baby maju takychto magorov :-(, ako naschval, nik nechape, preco ich podvadzaju, ale taketo zeny su podvadzane snad este castejsie, ako tie skaredsie a neprijemnejsie :-(.

Maoam

Krasomil: vsetko, co pises, mozem len na 100% odsuhlasit, vies, dobre robi, ze si tu precitame muzsky pohlad na vec, zeny su bohuzial casto velmi naivne (kym riadne nepadnu na drzku, co bol aj moj pripad).
Ja napr. zasnem nad zenami, ktore sa s prepacenim 'k*rvia', pripadne naschval rozbijaju vztahy , len aby si zvysili sebavedomie :-(

ale zda sa, ze je to velmi rozsireny fenomen, ze muzi maju 'kamalasky', robi im to zjavne velmi dobre, hoci su si vedomi, ze dotycna, s ktorou len obcas laskuje a nejake tie bozky, dotyky, hoci on ma stalu priatelku, sa pre neho trapi ale nechava si ju ako zadne dvierka, pre svoje ego a pre obcasny ulet

toto je strasne rozsirene a vsimam si to coraz viac

ale tak co uz, aj moj ex bol taky, bohuzial :-(

a uz sa mi aj stalo, ze som ja dostala navrh, byt takou kamalaskou...:-(( no ale dotycneho som poslala kam patri

ked si pomyslim, aku ma fajn priatelku, super zena, krasna, mudra, sikovna a on aj tak hlada ine :-(