Xanax 0,5 SR

michael 1

Ano su to tkz zlaté ukľudnováky. môžeš to použiť občas to znamená tri štyri krát do mesiaca maximálne. Ale ak to potrebuješ viac a viac, tak sa zastav u psychiatra, a ten ti predpíše iné lieky ktore (ale ti musí trafíť niekedy to trvá aj dva roky,) pretože lieky zaberaju zhruba po šietich týždnoch, až potom môžeš povedať ako ti od nich je bud blbo alebo veľmi fajn. Niektoré lieky musíš vysadiť aj po dvoch dnoch tak ti od nich je blbo a musíš ísť naspäť k psychiatrovi.Ked ti ale nakoniec lieky trafí tak máš vyhrané pretože , tie lieky čo ti predpísal psychiater, a nie tvoj obvodák) su z ineho súdka ktoré nespôsobuju postupnú demenciu ako napr, xanax.Nakoniec vám všetkým ktorí máte takéto problémy môžem len popriať, aby sa psychiater trafil na prvý krát.Na psychiku môže predpisať obvodák len lieky kratkodobé,učinné, ale aj veľmi zavislé a škodlive . Su to napr. xanax lexarin neurol a pod.
Netreba sa hanbiť,ísť za psychiatrom, pretože žijeme v takej uspechanej dobe a v takom expanzívnom čase , že lekár psychiater bude najviac žiadaný na trhu práce to mi verte.

smutnesrdce

ahojky prosim vas moze sa Xanax 0,5 s postupnym uvolnovanim polit? bojim sa ci to nie je prilis vela, ze by som najskor skusila len polovicu, ale niekde som citala, ze sa nemaju polit tak neviem ci to je pravda...

tpch1

NOKI, to, co robis, je presne to iste, akoby si chcela vyliecit zavislost na vodke borovickou. Nahradzas jeden benzodiazepin inym, co je TOTALNY NEZMYSEL. Zo zavislosti ti pomoze psychiater a predpise ti lieky, ktore nie su navykove. Ale ak sa ti nepaci ist k psychiatrovi, pokojne zobaj ukludnovaky dalej a skoncis ako dementna troska v psychiatrickej liecebni.

NOKI

Ahojky.potrebujem poradit.kedysi som brala Neuroli na spanie par rokov .az neskor som si uvedomila ze som zavisla.ked mi ucinok odznel bola som v este vacsej depke.mala som hrozne nervy bola som agresivna atd. Mavnutim prutika som snimi skoncila a zacala som brat Gerodorm.brala sim ho dva roky lenze mi zacal sposobovat velke problemy.trpli mi ruky aj nohy ako keby som v nix mala aj krce.zacala som mat stavy uskosti co som nokdy nemala,a to fobie z ludi vo vlaku alebo v autobuse.klaustrofobiu. tak som si dnes dala prvy krat XNaX 0.5 a nic necitim.ja len potrebujem vecer sa ukludnit a jlavne zaspat ale tak nenasilnim pomalym spoaobom.bojim sa ryxlix liekov na soanie ako je STilnox.xcem len prestupit na nejaky v poho liek na klud v dusi a pohodovy spanok kym mi prejde Avislost od Gerodormu.nexcem sa moc vraciat k neorolu 1tkam.lebo ja ak si dam tri jednotky neurolu nezaspim.prosim pomozte mi poradte mi.napisre mi mail Laliquenka@centrum.sk.

Barbor

Ahoj Dzejar,ja takisto beriem xanax asi mesiac a pol a tiez mavam zive sny :) je to neprijemne ale zase vidim ako mi to pomaha ,takze docasne sa to snazim znasat ..:)

dana660xz

ved toto je ten problem dzejar, ze to netreba brat dlho! lebo potom je to uz velmi tazke prestat, je to ako droga...

dzejar

Xanax ci Lexaurin ...Na psychosomatické potiaze vyvolané stresom ci uz (traviace, kardiovaskularne, poruchy mocovej sustavy) ...su to ZLATE lieky ak to s nimi neprehanas dlho samozrejme...

dana660xz

no dzejar xanax na zaludok, tak som este nepocula. zaujimave.
myslela som, že to predpisuju neurologovia, ved je to psycholeptikum.
www.zdravie.sk má to časť aj že špeciálne upozornenia....
možem ti z vlastnej skusenosti povedat, že je to najväčší humus, aky som kedy videla. vplyva to aj na pamat a pamatove bunky, čoskoro budeš nielen zavisly a hlavne vypatlany. a tie živé sny ti tak môžu ovplyniť mozog, že nebudeš vedieť či to bol sen alebo realita, ver mi viem o čom hovorím.