Prvé príznaky tehotenstva

Príspevok v téme: Prvé príznaky tehotenstva
angi07

Ahoj. Mám ešte 5-6 dní do menzesu, chodí pravidelne. už 1,5 sa snažíme o bábo, ale nič :-( Tuž taký týždeň a pol mám zvačšené prsia, posledný týždeň mám stále nafúknuté brucho, mám pupáky- čo som doteraz vôbec nemala, a mám silnejší výtok... Nechcem zbytočne robiť test, ešte by bolo asi skoro. A bojím sa že zase to bude negatívne. Máte niekto skúsenosti? Môžu to byť tak skoro príznaky tehotenstva?

angi07

Áno viem, sú to také príznaky aj ja... no ale nemala som doteraz tak skoro pred menzesom bolseti ... vždy 3-4 dni pred. teraz to už pretrváva skoro 1,5 týždňa.Stále behám na záchod , včera sme išli na večeru , no a za 4 hodiny čo sme tam sedeli, som bola na záchode 7 krát... pritom nie som nachaldená. No nič. Uvidíme!Gynekológ mi už dal kontakt do BA na kliniku. Potom dám vedieť. Ahojte, Pekný deň!

anamarie

angi07 po roku neuspesneho snazenia sa odporuca navstivit lekara. Tiez sa neviem vyjadrit k tvojim symptomom, za 7 mesiacov snazenia som mala uz asi vsetky.

Lulu2011

prsia su citlivejsie ak si tehotna, ale plet naopak je v tehotenstve krajsia, takze to skor vyzera na PMS, este aj castejsie behanie na wc na malu potrebu je priznakom tehotenstva

maruska123

tazko povedat, to su take priznaky, ktore mozu suvisiet aj s PMS a mozno aj s tehotenstvom

radsej sa nesleduj a zbytocne si nenamyslaj, aby si nebola zbytocne sklamana