6,5 ročné dieťa sa pocikáva a pokakáva

Príspevok v téme: 6,5 ročné dieťa sa pocikáva a pokakáva
smutná mama

čo robiť? máte s tým niekto skúsenosti? ťahá sa to už od mala, sú tam prechodné obdobia, 3 mesiace je všetko v poriadku a zrazu to začína odznova. Z lekárskeho hladiska je všetko v poriadku, je to len o hlave, psychike. S otcom malého nežijeme, brat tvrdí že tu chýba chlapská ruka. Nič nepomáha, snažím sa mu prehovoriť do duše, ísť na neho pekne, krik tiež nič nevyriešil. Vždy ho to mrzí ale mrzí to aj mňa a neviem mu pomôcť. Odmieta sa vykakať na wc, lebo sa mu to hnusí, ale v nohaviciach už nie. Vždy sa mu to stane keď sa hrá s niekym inym alebo v škole v družine. Už som bezradná, neviem to riešiť. Nejaké tipy? ;)

terka :-)

Samozrejme, že hnewdé výkali v gatiach:DDD...nato nefrolog nepomôže...ale myslela som na to pocikavanie, že možno bude niekde problém..

lionesssssss

nefrológia tu nepomôže, je to o psychike. obráťte sa na psychológa a ambulanciu liečebného pedagóga

držím palce

Aisha5

Co vahas? Navstiv detskeho psychologa. A tvoj brat nech pouzije tvrdu ruku na seba. Ze sa nehanbi este takto ubijat uz aj tak vystrasene dieta...

dobramama

jednoznačne psychológ. čím skôr. určite vám pomôže. veľa šťastia a TRPEZLIVOSTI. v žiadnom prípade to nerieš krikom a trestami.

lentilkaaa

urcite detsky psycholog pomoze...vela deti ma nejaky skryty problem, ktory spoobuje podobne problemy a psycholog naozaj pomoze