Pripadám si škaredá

Príspevok v téme: Pripadám si škaredá
Laura258

Som vďačná za všetko, čo mám. Zdravie, rodinu, priateľov a úžasného partnera. Ale občas som zo seba neskutočne strašne nešťastná, sama sebe si pripadám neskutočne neatraktívna. Sú obdobie, keď sa snažím myslieť optimisticky, nahovárať si, že pravá krása vychádza z vnútra a podobne. Veď som štíhla, nemám veľký nos ani krivé zuby, som priemerná, neskutočne priemerná, starám sa o seba, o pleť, vlasy aj telo. Ale napriek tomu, keď sa obzriem okolo seba, všade sú neskutočne nádherné ženy a ja si do tváre pripadám odporná. :(

Laura258

Nie, to, že som priemerná ma netrápi, resp. to by bolo to lepšie. Ide o to, že keď sa na seba pozriem a vidím sa, sama sebe sa nepáčim, viem, že keby som sa na seba pozrela na ulici, tak si pripadám hrozná, ale neviem, čo je to, čo mi vadí. Jednoducho celá moja tvár, aj keď nemá nijaké výrazne vady, je hrozná. Možno moje, resp. žiadne obočie? Ja fakt neviem. A to stojí veľké premáhanie, starať sa o seba s radosťou, keď sa aj tak nenávidíte.

wictoria

Laura,tak takýto istý problém mám aj ja.Snažím sa starať o seba a chcem byt stále pekná ale pripadám si tak neatraktívne.Neviem prečo to tak je ale tiež ma to velmi trápi.

ele

hod sem fotku, druhi vedia posudit objektivnejsie ;) Ved zase nemusis byt krasavica, co ti vadi na tvojej tvari, len ze je priemerna?