Som nízky ,ale mám velké nohy

tašo

čaute :) nezúfajte, ja keď som mal cca 13 rokov tak som mal 165cm. Teraz mám 16, za dva mesiace 17 a mám 183cm :)

laba

magy dakujem,teraz si ma silno podporil. ja tomu verim ze este narastiem ,tých 170 v lete určite dosiahnem. este raz dakujem

Magy

tazko povedat, na to by ti mozno dal odpoved komplexny geneticky rozbor teba a kazdeho clena najblizsej rodiny. co je z praktickeho aj financneho hladiska neunosne. ak chces byt vysoky, jednoducho sa musis hybat, cvicit, vela spat a kazdy den si aj niekolkokrat denne vsugerovavat "budem vysoky, budem vysoky" plus s anatahovat na spicky. mozno to znie smiesne, ale ver, ze psychika je polovica uspechu a pri takejto autosugescii sa ti budu do tela vyplavovat rastove hormony v trosicku vacsej miere. a kazda troska pomaha, najme v tomto veku, ktory mas.

laba

mi máme v rodine vysokých aj malých takže tak ja vôbec neviem akú výšku podedím. ale nemusí sa to presne brať od otca alebo matky tá výška? môže aj od napr. dedovho brata?

Magy

to ci vyrasties alebo nie, ti nikto nezaruci. miernu napovedu mozes hladat vo svojich predkoch (rodicia, stari rodicia). ak prevazuje vyssia postava, mas velku sancu, ze budes tiez vysoky a naopak.