milujem ho, ale....ten sex

Príspevok v téme: milujem ho, ale....ten sex
evinna2

Dobrý deň, neviem či sa chcem posťažovať, proste chcem to zo seba dostať...
Sme manželia dva roky, milujem ho a viem, že aj on miluje mňa...no mame rozdielne názory na sex, mne nestačí jeho tempo :(
Ja mam strach z toho, že mi to vadi, neskutočne, a on o tom vie, ale nič nerobi....ja neviem, ako mu to mam povedať...mne nestači sex raz do týždna, a čo ho mam prehovarať? Ja by som chcela aj experimentovať, on zas nie.....
Vačšinou to býva vo vzťahoch opačne, že žene sa toľko nechce, že chlap myslí stále na sex...a tak...no u nás...ja neviem kde je chyba....Ale asi možno aj viem, on je môj prvý sexuálny partner, a ja niekde v podvedomí by som chcela ešte niečo vyskúšať niečo íné ako manželská posteľ, niečo vzrušujúce...Keď mu poviem či si kúpime nejakú sex. pomôcku na spestrenie naších intímnych chvíl...o tom ani počuť....bojím sa, že sa odcudzíme...milujem ho, a viem, že aj on mna...len to milovanie ma trápi...ja som si myslela, že takéto stereotipné to bude až po dlhšom čase a nie teraz ved mam este len 26 čo bude o par rokov?...

henyy

evinna ja som s mojim snubencom 2 roky.. zo zaciatku sme chceli obaja sex kazdy den... (co je normalka na zaciatku vztahu) neskor len ja , on pomenej. nechapala som to , stale som ho musela ja zviest, uz som si myslela ze ma nemiluje. on mi potom vysvetlil ze ma miluje, ale ma radsej menej sexu ale o to lepsi. ..
tak som dala naho a musim povedat super ! ja sa viac tesim, viac tuzim po nom, nezvadzam uz len ja ale velakrat pride zamnou sam....a sex je naozaj vela lepsi :)

J111

Jednoducho si si nasla takeho partnera, mas smolu, poznam to velmi dobre. Este povedz, ze ho jeho praca velmi bavi, resp. ze je pre neho nieco velmi podstatne a je to jasne. Pravdepodobne rozvod.

AlexSandra

Pracovnu vytazenost poznam ja s manzelom na 200%. Nastastie alebo nanestastie - nase vytazenie je na oboch stranach. Verim, ze docasne..

Myslim vsak, ze autorke vadi nie tak frekvencia ako hlavne tuzby a pristup jej partnera. Ak spravne chapem, priala by si ho vidiet ziadostiveho, lacneho po sexe, nezadrzatelneho, muzneho, drsneho... a nevie sa uspokojit s jeho pristupom maznania, hladkania, septania. Proste tak to citi, nevidim na tom nic zle.

Autorka, myslim, nespomina narocnu pracu jej partnera, ktora by mala byt pricinou..

Jaguar

Podla mna to vyzera tak, ze vy ste sa uz rozhodli a hladate len psychicku ocistu na ospravedlnenie milenca.

Ja ked pracujem na nejakom zlozitom projekte - tyzdnovy interval je takmer pravidlom a desim sa toho, ci moja zena nie je podobna ako vy. A aj ked viem, ze taka byt moze, na tom nic nezmenim - jedine ze zmenim pracu, no zivotnu uroven a hypoteky nepotiahnem ak budem zarabat 1000e, ale zato v psychickej pohode...

U nas sa to snazim riesim tak, ze po dlhom projekte neberiem hned dalsi (nie vzdy to mam ale v rukach ja) a kedy sa da, tak chodime na predlzene vikendy niekam na samotu na chaty.

wreck

:))) ja mam teraz podobne. zodral som si tu jemnu kozicku co je na hornej casti brka zhruba v strede. :D den-dva pauza na zotavenie. tu dole sa to tusim hoji nejako rychlejsie nez inde na tele.

AdamKrt

AlexSandra Dnes 20:55 - isteze, bolest nastupuje na dalsi den. Ved to ma byt o poteseni a nie o utrpeni. Keby bola bolest v ten den, tak uz je to nejake sado-maso mucenie a o tom nebola rec.

A ze sa Ti to nechce verit - no dobre, never. Ked si to zazijes, potom budes.

Nam sa to napr. po divokejsom milovani uz par krat stalo, ze priatelke na druhy den chodila ako kacer. Odvtedy sa radsej skusam krotit, aby som nemusel ist naplno. Predsa jej chcem urobit dobre a nie jej ublizit i ked niektore praktiky su pre zenu extremne vzrusujuce, ked sa prezenu, na druhy den to mava nasledky.

Ale toto iste moze postihnut aj muza - vsetko je zavisle od odolnosti jedinca a jeho metabolizmu, kondicky.

AdamKrt

Na to mam len odpoved starej Kropackovej z Kamenaku:

Mladik - babicko, nebojte se, ja vas nechci znasilnit.
A babicka s revolverom v ruke - ale budes muset hosanku, budes muset...

:-DDD

AlexSandra

Nic v zlom, ale ako to moze byt uspokojujuce, ked sa potom zena nevie na nohy postavit? Jedine vysvetlenie vidim, ze "bolest" nastupi az na dalsi den, co sa mi nezda pravdive.