Vládnete ešte alkoholu, alebo už má on v moci vás?

Príspevok v téme: Vládnete ešte alkoholu, alebo už má on v moci vás?
Zuzka.Drinka

Ak venujete zopár minút nasledujúcim otázkam a pravdivo na ne odpoviete, stane sa pre vás lepšie čitateľná i vaša vlastná cesta k dnešnému vzťahu k alkoholu.
Prijmite, prosím, s porozumením aj veľmi osobné otázky, prekračujúce hranice súkromia. Anketa je anonymná, vaša úprimná odpoveď prispeje k hľadaniu dôvodov, prečo niektorí alkohol vyhľadávajú a iní nie. Cieľom výskumu mojej bakalárskej práce je zistiť, ako sa ľudia s rôznym prístupom k alkoholu môžu vzájomne inšpirovať. S výsledkami sa časom oboznámite na mojom blogu, verím, že keď sa do otázok pohrúžite, budú vás výsledky zaujímať. Ďakujem vám za váš čas i ochotu.

www.gjh.sk

Dakujem Zuzana Drinková

maigret

sice nie k dotazniku, ale predsa k vaci:
moja skusenost s alkoholom: nikdy som mu neholdovala, mam vyse 40 a opita som nikdy nebola. nepoviem, ze prilezitostne si ten poharik nedam, ale urcite nie tak, ze sedim pri flasi kym sa nedopije... mala som z toho problemy v praci- "pozor na nu, ona nepije" a dostava sa mi intrig aj zo strany svokrovcov, ktorym to nie je "normalne", ze bezne nepijem jak duha....takze jedna vec je osobne presvedcenie a druha su ocakavania blbej slovenskej natury, ktorej bolo slopat vzdy blizke...

Zuzka.Drinka

Ospravedlnujem sa, od piatka slapal ako hodinky ale uz sa riesi oprava, aby vsetko fungovalo. Hned ako to bude opravene dam vediet. Dakujem za upozornenie.

david23

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '2,4,3,3,2,1,3,4,5,2,3,1,3,2,1,1,4,3,2,2,2,5,2,5,2,2,1,1,2,1,1,1,1,1,2,3,1)' at line 2