Ako nebyt pri chudnuti unavena??

Príspevok v téme: Ako nebyt pri chudnuti unavena??
Katka1232323

Cauko,
meriam akolo 169/170cm a vazim 55/56 kg...za posledne dva tyzdne som schudla 3 kg, bolo to v pohode lebo som nemala treningy,kt. su dost fyzicky narocne, takze som aj menej jedla,napr. ranajky a potom uz len nieco male na obed.Ale teraz ako na treningy zas musim chodit som strasne unavena ked tak malo jem,pritom vobec nesom hladna,spim najmenej 7 hod. tak nechapem...jedine ked sa najem mi je lepsie,ale potom zacinam zas priberat.V skole pomaly zaspavam aj ked si dam kavu.Nestava sa to aj vam??prosim poradte mi nieco,chcem ist dole na 54/53 ale ked budem takto zaspavat tak neviem neviem :D...diks :)

marijam

Winki ja mám ešte o 3 kilá viac ako Ty a tvrdia, že som anorektička (aj výšku mám takú ako Ty)...toto ja proste neriešim...jem všetko..ale keď sa najem..nezasadnem ako knedľa pred telku!!! Športovať ma baví..Mimochodom včera sa ma jedna pýtala, že či mi z toho už nehrabe keď stále cvičím, tancujem, zumbujem...Keď chce človek vyzerať dobre tak treba pre to niečo robiť!!!
Ale zas čo je moc to je moc..Neviem si na sebe predstaviť nejakých 53 kilo °_° O_o
Nič v zlom pekný deň :-)

Lulu2011

ja som kvoli modelingu mala ledva 50 kg, paradoxne som unavena nebola, aj ked moje jedlo bolo 2 paradajky, 4 suchare a jeden jogurt za cely den, ale nedostatok vitaminov sposobil mozno to, ze ma dostali uzkosti, ktorým trpim dodnes, zacala som potom normalne jest, cca 2 roky mi vobec vaha nesla hore, ale potom sa vsetko dostalo do starych kolaji, teraz mam 60 kil a tajne snivam o 53 :p no, ale mucit sa...neviem, neviem...skus jest, ale sportovat viac, aby si sa nemusela tolko obmedzovat v jedle a byt potom unavena, hlavne jedz vitaminy

winki

Fakt nechapem ze v dnesnej dobe internetu a dostupnych informaci ludia nevedia, ani len základy toho, čo je pre nich dobré. O pár rokov budeme všetky vráskavé, ohnuté, šedivé...tak načo je dobré toto ich týranie?

bonaD

Na nohy ťa jednoznačne postaví odšťavená mrkva a cvikla. Tento nápoj pijú aj cyklisti pred pretekami a mám to vyskúšané aj na sebe. Šťava z cvikly by za deň nemala byť viac ako 0,5 dcl.

Maoam

winki, ludom sibe a coraz viac, proste chyba pokora, nevazia si, co maju, su zdravi a nicia sa takto...:-( smutna doba

winki

54a ty si normalna? 54kg pri tvojej vyske? a nic nejes. Dievca normalne papaj aj 5 krat denne aj ked niesi hladna tak si daj mrkvu alebo jablko, ale jedz. ja mam 172 a 56 kg a to som podla vsetkych anorekticka :D :D a pritom papam uplne normalne ale vsetko je to zeleninka ovocie a rybky a kuriatka :D