dá sa študovať ll. stupeň na VŠ bez bakalára?

ojka

oooo, lost, diky za uznanie ((-: talent? no čo ja viem, skôr treba hlavne vedomosti, ovládať zákony, a byť všímavým a istým spôsobom i šikovným (:

lost

heh ani po definicii nejak nehcapem :D tak na toto je dobra ta vyska no :P

inac zaujimave, na to uz pomaly clovek musi mat aj nejaky talent, ci nie ? :)

lost

forenzne co? :D
to ako nieco posmrtne? :D

ok, vzdavam sa :D

na toto fakt treba vysku :P

ale toto pocula len ojka a inko :D

ojka

lost, pokiaľ by ten auditor auditoval banku, kde pracoval ako bankár, tak to by určite nešlo, stret záujmov ako vyšitý :D

lost

Inkognito

no ano, a nie len ekonomovia :)
tusim ze ten faragel ci ako sa vola, v 1997 ci 1999 povedal, ze PIIGS budu PIIGS, resp 1 krajinu tam nepredpovedal, ale 4 mu vysli dokonale :)

a kazdy sa mu smial

tak rozmyslam, ze ti co sa smiali "konspirantom" ci si vobec zasluzia, aby im niekto zachranoval uspori v eurach, alebo surovo o ne pridu ..

ojka

lost, ja mám diplomku viac menej orientovanú na kreativitu v účte :D ale hraničiacu až s forenzným účtom a s možnými negatívnymi dopadmi :D
oooo, orchester, lost, ty teda vieš ako uplááácať, nuž, možno sa dohodneme :D
inko, také umenie ako ty spomínaš, tak to je hodné pár rokov basy :D teda pokiaľ to je "kamuflovanie" už mimo zákona, čo poväčšine hej :D
lost, hm, ale tak ak si vyletel v prváku v 1. smestri, tak tam ste sa hádam s účtom ani nestretli riadne.... však to fakt museli byť len také základy ekonomie (:

[zruseny1]

lost vela ekonomov vopred tusilo co bude s eurom
vela ludi predpovedalo roky dozadu krizu
a vsetci ich zosmiesnovali
neboj, su aj taki co na to maju nos..len oni nie su nejak na vyslni

[zruseny1]

lost tak to si pis ze aj ucto je kreativita.. keby sme sa s ojkou dohodli a spojili ako bankarka a auditorka ...a co to zakamuflovali, ani tvoj bastien by to nevynuchal :)