Výtok z ucha

Príspevok v téme: Výtok z ucha
Buško

V poslednom čase mávam dosť často výtok z pravého ucha.Doktor mi po mikrobiologickom vyšetrení povedal,že mám v uchu pleseň aspergillus niger, ktorá tieto ťažkosti spôsobuje.V roku 1984 som bol na toto ucho operovaný z dôvodu častých chronických zápalov,a mal som s ním pokoj až doteraz. Užívam Sporanox. Ak existuje aj iná možnosť liečby(alternatívna),bol by som rád keby mi niekto poradil,poprípade sa podelil so svojími skúsnoaťami. Vopred veľká vďaka

akordeon28753

RADA BY SOM SA DOZVEDELA NIEčO, AKO NELIEčENIE VýTOKU Z UCHA.teda ,aké riziko hrozí, ak sa to nelieči..ak mi niekto vie dať odpoved ,vopred dakujem..ja mám v uchu plieseň,teda pred rokom tak znela diagnoza..užívala som antibiotika ,ale už si nepamätám aké..dosť často sa mi to opakuje teda to svrbenie v uchu..v poslednom čase mávam výtoky z ucha ..ošetrujem to s peroxidom vodika3%...pracujem v záhraničí na 2 týždňové turnusy ,preto tu liečbu trochu zanedbavam..hrozi mi niejaké riziko ?

tpch1

Busko, urobili dobre, ked ti dali Sporanox, ten na Aspergilly zabera velmi dobre. Preto sup-sup, vylupni tie pekne modroruzove kapsulky a spapaj.

tpch1

No Magy ti uplne "genialne" poradil, tak mozes vysadit Sporanox a natriet sa brutalne fialovou genciankou (to je ten fialovy roztok, ktorym sa babatkam vytieraju ustocka pri kvasinkovom povlaku na jazycku, tzv.soor) :-DDD Ked si to nakvapkas do ucha, tak ti pri vysetreni ORL lekar nebude schopny ucho skontrolovat, lebo uvidi iba velku intenzivne fialovu tmu.
Z toho vyplyva, ze pekne zobkaj Sporanox, tym sa znicia aspergilove vlakna i v zahyboch vnutri v uchu.

ethel

Buško a robili ti výter s ucha? Lebo môže ísť naozaj o nejakú infekciu, často býva aj zlatý staphylocok..tam by som začala...na ušnom a ešte ak máš bubienok prasknutý tak ti "babské" rady nemusia pomôcť,ale poškodiť

bukol

ja mam dobre skusenosti s kvapkami Audiron
www.energy.sk
www.zdravie.sk ja som ich kvapkal aj do itvoreneho bubienkaq a sa mi to zlepsilo tak dobere ze mi ho mohli zasit!

buško

buško:
Vďaka za rôzne podnety. U mňa je ten problém,že si do ucha nemôžem kvapkať žiadne kvapky z dôvodu perforácie bubienka
nadprodukciu mazu nemám. S tou zásadotvornou stravou ja to zaujímavé