Odpadávanie

Príspevok v téme: Odpadávanie
deborah_2

Dobrý deň,
je tu niekto, kto by mal problémy s odpadávaním? Naposledy som odpadla pred rokom a pol (predtým to bolo častejšie) a myslela som si, že už je všetko v poriadku. ale tento piatok ma z ničoho nič oblial pot, v hlave som mala neskutočný tlak a nohy sa mi nezastaviteľne triasli, nedokázala som ich ani ovládať a chodila som mala neobvykle studené. Veľmi ma to vyplašilo. Nemohla som ani vstať na záchod, museli ma odniesť a potom som po 2 hod zaspala a na druhý deň mi bolo lepšie, hoci som mala tlak 111/58, neskôr 108/52. Prosím, nemáte niekto podobnú skúsenosť? Pani z nemocnice mi povedala, že to mohlo byť spôsobené čajom, ktorý som veľmi rýchlo vypila, ale čaj pijem už dlhšiu dobu (niekoľko rokov) a nič podobné som ešte nezažila. Ďakujem za odpovede

mate59

podobný stav môže vyvolať aj nejaký druh arytmie,treba byť napojený na Holter, inak to pri bežnom vyšetrení nezistia.

deborah_2

Túto otázku som položila deň, keď som bola u doktorky, ktorá mi povedala, že som zdravá ako rybka, tlak mám dobrý, priedušky zdravé, krčné mandle tiež (ale cítila som v nich bolesť). Napriek tomu som ešte ten deň mala stavy, kedy som si musela rýchlo ľahnúť, vyložiť nohy a 20min odpočinúť. V utorok som bola v škole a takmer som na hodine odpadla, tak sme šli znovu k doktorke, aby ma vyšetrila. Pocity na odpadnutie som jej opísala tak, že najprv pocítim tlak v hlave (ukázala som jej presné miesto, na čele, kde sú dutiny), potom ma obleje pot a pocítim, ako sa mi zrýchli tep. Domnieva sa, že môžem mať sínusitídu a dala mi antibiotika a antihistaminika a v piatok sa mám ukázať. Myslíte, že to môže byť spôsobené tým? Teraz sa liečim doma, odpočívam, ale stále sa necítim úplne svoja i keď som dnes nemala žiadny stav na odpadnutie. Dúfam, že to sú "len" tie dutiny a nič vážnejšie. Ďakujem za vaše rady, ak toto nepomôže, tak určite budem trvať na tom, nech mi vyšetrí krv a pošle ma na nejaké komplexnejšie vyšetrenia.

Magy

tento problem som mal v detstve aj ja. mal som velmi nizky tlak + hypoglykemiu. potrebujes komplexne vysetrenie, aby si mala potvrdene, z coho to je.

Jefitto

Presne tak, tu pomôže lekar... môže sa totiž stať, že odpadneš na nejakom mieste, kde chodí málo ľudí a čo potom???

ethel

Treba to vyšetriť. Môže ísť aj o hypoglikémiu, štítna žľaza,...kadečo. Ja som odpadávala ako malá, neznesiem vydýchané miestnosti, neurologička mi poradila magne B6, pomáha.