Čo vás chlapov dostane do kolien?

Príspevok v téme: Čo vás chlapov dostane do kolien?
tina :)

Takže chcem sa opýtať predovšetkým vás chalanov, čo vás dostane do kolien. Teda inými slovami z čoho ste úplne namäkko keď pre vás spraví vaše dievča. Viem, že muži nie sú romantické duše no predsa len musí existovať niečo (nejaký skutok, slová alebo niečo podobné) pričom si poviete "bože ja ju naozaj milujem". Ďakujem vám dopredu :)

tina :)

Magy - no áno...vyplíva to z maličkostí ktoré si všímam..napríklad, že mi už dva mesiace nepovedal nič pekné...len občas milujem ťa...mám pocit akoby sa sám odo mňa vzďaľoval..hovorí mi, že s jednou holkou toho má spoločného viac ako so mnoou...a na všetko čo poviem, mi povie že je zlé...akoby ma proste už neľúbil takú aká som, ale snaží sa ma zmeniť...už sa na mňa vôbec nepozerá tak ako predtým..a mňa to všetko hrozne bolí lebo sme spolu už takmer rok a nechcem oňho prísť..v poslednej dobe nerobím nič iné len sa snažím ho spraviť šťastným...robím všetko čo baví jeho aby som sa mu aspoň trošku priblížila...som už naozaj zúfalá..

alenka_maxova

S partnerom sa hadame velmi malicko, no minule sme mali ostrejsiu hadku, na aku sme neboli zvyknuti. Ked uz bolo po a ja som smutna z tej hadky sedela na posteli, pozrel sa na mna a povedal- "vies co je najkrajsie, aj tak ta neskutocne milujem..." To bolo to najkrajsie co mi v tej chvili mohol povedat. A dostava ma to vzdy, ked si na to spomeniem :) No a jeho vraj dostava to, ked mu nahle urobim nieco, co neocakava alebo mu kupim/vyrobim nieco, co spomenul velmi davno. Alebo vraj len to, ked som dobra k nemu, snazime sa obaja o harmoniu medzi nami a staram sa o neho. Trebars, ze kvoli nemu skor vstanem, urobim mu ranajky. Kedze to nie je prenho samozrejmost, vazi si to :)

Magy

tina - pre mna je najkrajsie, ked ma zena prekvapi prijemne tak, ze mi splni nejaky sen, tuzbu, prianie. uplne necakane. nemusim mat narodeniny ani iny sviatok. jednoducho ma pocuva a pocuje alebo citi, po com tuzi. a potom mi to necakane da.
je to najme dokaz toho, ze ma partnerka vnima a snazi sa mi porozumiet, pochopit moje potreby a tuzby.

ja totiz robim presne toto velmi rad, pocuvam za cim jej srdce pisti a pokial uznam, ze to nie je nic nenormalne, nedosiahnutelne alebo sa neprieci mojmu presvedceniu, necakane ju prekvapim.

mimochodom, preco mas pocit, ze ta uz nelubi? co ti dava tuto predtuchu, strach? nieco konkretne z jeho spravania?

škoricová

Môjho dostalo do kolien ak sme sa bili o mini kinder cokoladku :) to bol brutalny zapas - natahovanie sa , cija bude :) vtedy si ma tak v tom suboji pobozkal a bol strasne stastny :)

eva123

Ja si myslím, že do kolien ich dostane to, keď sa ich nepýtame takéto pichoviny a sme sami sebou... :P alebo aj to, keď oni dostanú do kolien nás................. :PP

ssssssssssss

ked vyjde moja polovicka zo sprchy krasne vonava s mokrými vlasmi v tedy si uvedomim ze ju mam rad
ale ten pocit ma po sexe hnet prejde