Dvoje kopacky po sebe

Príspevok v téme: Dvoje kopacky po sebe
Balqiuss

Mam iba 18 rokov, ale zatial som mala len 2 vztahy. Prvy dopadol no povedzme ze katastrofalne aj kvoli mojmu spravaniu, ale najma kvoli tomu chlapcoci co stale behal za suknami. Rozisiel sa so mnou. Potom som sa zoznamila z inym chlapom, kt. bol jeho presny opak, verny, seriozny, zodpovedny... v podstate bez dovodu som dostala kopacky, dalsie. Na jednej strane ma velmi trapi samota, ale viac to, ako mi dalsi clovek len ukazal ze za to nestojim. Preco maju niektori to uzasne stastie najst osobu ktora by pre nich urobila cokolvek. Ja by som pre oboch urobila cokolvek.. ale oni ma opustili pri prvej prilezitosti kedy sa nieco zvrtlo. Ako dievca tieto rozchody znasam tak ponizujuco, ze ked vidim ako sa na mna nejaky chlap usmeje, tak sa radsej pozriem do zeme.

Radicall

soňňkka tak to ty si potom pekná šlapka :D ked sa týmto riadíš ... Chudák tvoj partner keby vedel čo si v skutočnosti hned by ta poslal do riti ;D

Balqiuss

pre Magy: prvý priateľ ako som povedala, behal za inými. Dosť som na neho tlačila keď som sa to dozvedela a chcela s ním tráviť čas, ale on mi stále vysvetľoval aké je dôležité sa socializovať. Najmä s babami keď som tam nebola. Aj kamaráti mi naznačovali, že nechápu prečo s ním chodím, nikto mi nechcel povedať, čo oni vedeli a ja nie. Nakoniec som ho tak ľúbila, že po tom som dúfala, že ma neopustí. Ale nakoniec ma podviedol a opustil. A ten druhý chlap.. no povedzme, že tomu to nevyšlo so žiadnou, lebo je sebecký, neprispôsobivý, skrátka nemá záujem robiť kompromisy. V poriadku asi mali dôvod, ALE MUSíM POVEDAť, žE TO BOLI V OBOCH PRíPADOCH ONI, čO NA MňA TLAčILI A CHCELI íSť DO VZťAHU! ja som chcela len verného človeka, ktorý by zostal pri mne aj keď ma ťažké obdobie alebo ho niečo trápi, proste životného partnera, nie takéto hranie sa na oficiálnych frajerov. Obaja sa veľmi pasovali do tej úlohy a zrazu sú fuč.

pre Dana660xz : máš pravdu nedonútim ich ma ľúbiť, ale to oni boli tí iniciatívni a tí ktorí mi hovorili ako ma ľúbia. Proste ma naštvalo, že som sa nechala ťahať za nos.

Magy

Balqiuss - neuraz sa, ale dajak som nadobudol dojem, ze to nebolo uplne bez priciny. mozes prosim napisat presnejsie, co to znamena "pri prvej prilezitosti kedy sa nieco zvrtlo"?

rozhodne by som rad pocul druhu stranu, teda toho ex-priatela, verim tomu ze bude mat jasny nazor na dovod rozchodu a bude to daleko od "bez priciny", ktory ti mozno len z ohladuplnosti nechcel vmietnut do tvare. alebo neschopnosti otvorene povedat pravdu.

soňňkka

Správne!!!
Užívaj si život,sex opatrne,zábava,,proste ži otvorene,nezáväzne...máš čas ,sexom sa cikula nezoderie,nikto nepozná či tam bol jeden,alebo tisíc,keď už udrie prvý tik hodin života,naraz si bohatého,pekného a uprimneho chlapa a založ rodinu!!! Tak som to ja spravila ...a ok.

DzanaFX

V Tvojom veku sa takými vzťahmi ani nezaoberaj, chlapci sú veľmi zriedka pripravení tak skoro na vážny vzťah, pekne si uži mladosť a na vzťahy bude času dosť...:-) ver mi

0vecka

bud rada ze uz mas 2 vztahy za sebou... podla mna to vobec nieje katastroficka situacia... taka 25 rocna co este nikoho nemala je na to horsie ako ty :) ... ono uvidis snad sa najde niekto dlhodobejsi :)