omladenie pleti

Príspevok v téme: omladenie pleti
prosim radu

skusal niekto serum omladzujuce na plet alebo nejaky dobry kremik ? ak ste s nim spolkojne ake to bolo a kde ste ho kupili potrebujem si omladit plet mam 22 rokov a moja plet je bez zivota potrebujem jej dodat iskru este k teme krasa uzivam vytaminy zinok + B5 nepribera sa z tejto kombinacie ? alebo s becka ? dakujem

- mira

Tuky vytvárajú bariéru pre cirkuláciu látok a energie, preto ak budeš dodávať olejčeky a krémiky, pleť ti ešte viac ochabne.
Potrebuješ vlákninu, minerály a vitamíny. V prirodzenej forme a v jednom, nie oddelene v tabletkách. Spojené sú v zelenine a obilninách. Na pleť ja najvhodnejšia ryža natural a reďkvovité zeleniny. Kombinuj ich i s ostatnými druhmi.

prosim radu

nechcem ju celkom omladzovat len jej troska dopomoct aby bola krajsia :)nejake olejceky serum kremik ale nieco co suvisi s mojim vekom nechcem pouzivat +25 , +35 to nie :))

tak ak mate dobry typ tak poradte :)))

JahO_Odka

V 22-ke by si naozaj nemala používať omladzujúce krémy. Tvoja pleť tým predčasne stratí elasticitu a budeš na tých "zázračných" krémikoch už doživotne závislá :)